Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove dvije teze su me posebno iznenadile: \"Radimo dobro\" i \"Mozda je Mourinho ljubomoran na mene\" ! Cuj rade dobro, pa jarane ti si trebo dobit otkaz davno zbog tog \"dobrog rada\", a na sta ce Mourinho biti ljubomoran? Pa frajer je osvojio sve sto se moglo osvojiti, ovaj osvojio EPL i to jedva i odjednom svi ljubomorni na njega! hahahahah,e moj Mancini, jadoo Boziji!
Glupaaaneeeeeee
Mozda sam ga treb\'o bocnut\' necim drugim...,ko njegov Balonja sto ga boca..
Nakon 35 godina poceo osvajati... To je zato jer ih je nakon 35 godina kupio milijarder a ne što je on došao na klupu... Ccc.
ČOVJEK JE DONIO 3 TROFEJA KLUBU I DALJE JE PRVI NA TABELI, TAKO DA NE MOŽETE KENJAT DA JE RETARD.
Mancini ustani kad kažeš Mourinho,pa taj lik je osvojio sve što se može osvojiti sa tvojom ekipom(Inter),s kojom si se ti patio da osvojis Seria A bez ikakve konkurencije(Calciopolli).
Mancini,mojne me vise od starta u tim,nisam raspolozan za 90 minuta! Valja mi Amricu zadovoljit prije tekme,vas se na njoj oznojim,pa na tekmi moram polahko!
ipak si ti retarder....
a jesam mamuran :S
SRBI DISMRRRRRRRRRR