"Radimo dobro"
3

Mancini: Ne zanima me šta priča Mourinho, on nije moj šef

Totalsport
Roberto Mancini
Roberto Mancini
"Da sam se ja propustio plasirati u drugi krug Lige prvaka, već bih dobio otkaz", riječi su kojima je trener Real Madrida Jose Mourinho "bocnuo" menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija. Nije se dugo čekao odgovor Italijana.

Kolo prije kraja prvog kruga Lige prvaka poznato je da će iz grupe D u nokaut-fazu Borussia Dortmund i Real, a City je trenutno na zadnjem mjestu i pitanje je hoće li se plasirati i u utješnu Evropsku ligu. Mourinho nije propustio primijetiti da je Mancini sretan što još uvijek ima posao nakon spomenutog neuspjeha, a italijanski stručnjak je reagirao putem engleskih medija.

"Mourinho nije moj šef, niti vlasnik kluba u kojem radim. To što on priča me uopće ne zanima. Mourinho se želi baviti svime, ali za mene njegovo mišljenje nije važno", naglasio je Mancini, a na pitanje je li Portugalac ljubomoran na njegovu poziciju, Italijan je odgovorio:

"Možda je ponekad tako. No, ja neću ostati u Cityju 20 godina. Sada sam ovdje i radimo dobro. Klupski čelnici znaju da je teško pobijediti u svakoj utakmici. Mi nismo Real, Manchester United ili Bayern koji su navikli na pobjede već 100 godina. Mi smo Manchester City i 35 godina nismo osvojili ništa, a onda smo u zadnje dvije sezone osvojili tri trofeja."