Potpisao produženje ugovora
3
Mancini najplaćeniji premierligaški trener
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vise postalo katastrofa i citat o tim silnim milionima i platama istih.Fudbaleri su jednostavno danas predplaceni to je tako postao unosan biznis... da samo najbogatiji klubovi drze monopol nad svime od trofeja itd itd..Cuj jedan Ronaldo vrijedi 80 miliona lupam,mislim nemam nista protiv tog momka daleko od tog.. al brate 80 miliona ba ejj nije to 8 hiljada maraka il 800 hiljada... Uzas
Dzeko najplaceniji kloc , amra najplacenija kujetina
Ima. Kolarov. Bolji od onog Clichy-ja hiljadu posto.
Ljudi ga ovdje ne vole zbog Dzeke. A to sto je Dzeki dao platu kakvu nigdje ne bi imao za bezvoljno vucaranje po terenu ili sto je Zeljo dobio finu sumu novca po mehanizmu solidarnosti jer je Mancini vjerovao da Dzeko vrijedi 27 miliona funti kad niko nije vjerovao niti sad vjeruje, to svi zaboravljaju. Roberto Mancini nije neka trenercina, sigurno ima boljih, ali nije ni toliko los, uostalom osvaja trofeje, a to je jedino sto se i gleda.
Imal iko malo objektivniji argument zasto je on los trener osim zato sto nije dao Dzeki vremena na terenu onoliko kolko bi vi htjeli? Po vama bi jedini pravilan nacin igranja bio da kada bilo ko od Cityevih igraca ima loptu, nek je salje prema Dzeki. I tako non-stop, bez obzira koliko sansi Dzeko upropasti. Ne volim Mancinija uopste, ali imao je pravo sto je Dzeku stavio na klupu. Dao mu je dovoljno sansi, ali Edin se jednostavno nije dovoljno trudio na terenu. Onu frustraciju koju ste vi kao navijaci imali prema Dzeki poslje igre protiv Irske, takvu istu frustraciju je Mancini imo puno puta tokom druge polovine sezone. Samo sto je on trener a ne neki balavac navijac i njemu poso ovisi o rezultatima.
NAJJPLACENIJI ALI I NAJLOSIJI TRENER,HAKURCINA OD TRENERA
Ubleha. Sad ce opet diskusija kako je on osvojio ovo, ono... istina ali uvijek radi drugih (npr. skandal u Italiji) i srece koja ga prati (npr. zadnje kolo Premiershipa) . Covjek pojma nema!
Znaci karina od trenera¨, obicna seoska faca, a najplaceniji samo zbog seikova koji bacaju pare ni za sta
hajd sto je manco talent al koji je talent tek seik :D
zabar pravi
ovaj mančino nema pojma,u sljedećoj sezoni će biti 0 i on i man.city
Gdje izvadi Romana bolan?
dobar trener,ne bi ga džaba Abramović zadržao u klubu
Mymoonche zano Commiiiii. Molim Vas stavite chepove u nosnice i s.m.r.a.d. nece doci do vas. Niposto ne pokusavajte disati na nos. Ali to je nas commi maskota sa Klixica. On je nasa nada iz Zoo vrta u Pionirskoj. Commi nisi ti kriv kriva je PRIRODA...
bolje da su husrefa musemica doveli... pa ja bih city sa onakvim kadrom doveo do titule i jos bih dodao comunity ili FA cup pride (i to za 7.5 puta manje para)