Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalno reprezentativcima Srbije treba psiholog. Ivanovic, Kolarov, Matic, Ljajic, Mitrovic, Subotic, Tadic, Markovic, Djordjevic, Basta..... Jos dodati Tosica, Gudelja, Grujica, i probarti ove mlade U20...ekipa koja bi trebala nesmetano da se seta kroz sve i jedne kvalifikacije...ovako..jad i cemer...3 boda jbna
Mancini kao trener mozda jeste tvrdoglav i ponekad neshvatljiv, ali zna on sigurno sta radi. Svi pljuju, kritikuju, a prvih 10 kola bio je dizan u nebesa. On vidi malo sebe u Ljajicu, i sam je to rekao jednom, i pokusava da ga nauci nesto, a najvise da ne carini loptu i da je sto krace drzi u nogama. I sam je nekad bio velika desetka na terenu, prenio je znanje na Davida Silvu, i zato je rekao da Adem treba na Silvu da se ugleda, i sigurno ga kao kaznu drzi na klupi. Ljajic ima dribling, viziju, pluca da trci 90. min, i kad bi usvojio savjete i manje drzao loptu u nogama, unaprijedio bi i svoju igru, a i igru tima. Forza Inter!