Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta je sa Džekom,hoće li sjediti na klupi za vikend
@pa sta j.e.b.a.l.a te nasa liga, cime su to zasluzili dase o njima pise
@okamenjeni svaka cast!!! Slazem se potpuno!! :)
Koga briga za Johnsona, ako igra za dzeku dobar je, ako ne, na klupu!!! Ionako naopako igraju, prioritet bi trebao biti da Dzeko bude prvi strijelac Premiershipa, a ne da osvoje. A ako osvoje, ne smeta.
johnson je igracina !! johnson is great plazer !! XD
Johnson bronson...koga boli ćuna, nek onaj nas maler trpa.
@uhljup Šta enteraš jeb.em te u usta. Piši normalno
nasu ligu treba ukinuti,,
\"sada idem po drugi gol i još jednu asistenciju, i vraćam se u odbranu\", salu na stranu, ali o ovome pricam. Koju poziciju treba da igras na terenu da bi ovako razmisljao?? Trenera vjerovatno.
Nije ti ni Balo bolji po tom pitanju. Mario kad postigne gol, u njegovoj glavi je vec kraj utakmice. Ima koncentraciju moljca.
onda super.... nadam se da ćemo vidjeti edina u igri i u subotu.
navijač 27.10.2011. u 13:42 Džeko ima 2 žuta kartona. Predpostavljam da preskače sljedeću utakmicu. Pauza je poslije 5 zutih
Probaj to reći Baloteliju - odmah ćeš ga vidjet u Buća potoku kako pretura po kontejnerima.... Manćini - počinješ da naprđuješ i da kopiraš Morinha.
Džeko ima 2 žuta kartona. Predpostavljam da preskače sljedeću utakmicu.
dje si mancini nabijem te na kar
Ti si se uzivio. Mislio je da se treba vracati u odbranu. :=)