Ništa od transfera?
87
Mancini: Džeko i Tevez ostaju u Cityju
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podsjeca me ovo na one seike sto imaju 100-tine automobila koje nikad ne voze, vec kolekcionari k-.ci palci.
50-ta vijest o dzekinom prelasku...dal ce biti tacna? xD
4200 KN PROFITA/9 SINGLOVA. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak čvetvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. MAMURLUK . BLOGER . HR
@Banja Luka POZDRAV IZ NIKŠIĆA OD NAVIJAČA ČELIKA. KREPAJ KREPAŠTINO...........
Dzeko prvak Engleske nek crknu dusmani
ti si rekao da je tevez zavrsena prica, pa si ga vratio u tim, pa si rekao da je balotelli zavrsio sezonu, pa si ga vratio u tim...svasta si ti nesto govorio i sebe samog gazio. tako da upravo ono sto kazes bude suprotno...ocekujemo dzeku u milanu!
ЏЕКО ЈЕ ОЛДТАЈМЕР,СТАЛНО У ГАРАЖИ(КЛУПИ). КЛОЦ ИМ СЛУЖИ САМО КАДА НА ТРЕНИНГУ ИГРАЈУ НА ДВА ГОЛА
vec dvije godine govorim da mu je AC Milan jedina prava destinacija, ako misli od sebe da izgradi igraca kakav moze biti i da postane legenda kluba. Ljubav prema Milanu nikad nije krio, svaka cast za MC partije, ali upamtite, Dzeko bi u Milanu izgarooooooooooo FORZA MILAN!!!!!!!!!
Ovi primitivci pto pljuju Džeku mogu samo da sanjaju da mu popushe kurchinu . Svoje postignuće im je največe iz fotelje za kompom gde sve pljuju . Paćenici plaćite , EDIN DŽEKO PONOS BOSNE ..A za statistiku iz Sitija iz prošle sezone iako nije igrao ope je drugi strjelac ekipe završio i faktički donjeo titulu prvaka ., . Al et svršhaite na talijane i argentince Balotelija i Teveza .. Uzdravlje
Ma taj zabar laze cim zine, govorio je da Tevez nece nikad vise igrati, pa za Balu isto sta je sve govorio, ja ovom liku nista ne vjerujem. Do kraja transfer roka ima jos mjesec i po i svasta ce se tu jos desiti.
no shit
molim vas ostavite čovjeka na miru vi novinari ga selite kao da je to jednostavno seljakati se čas amo čas tamo...nema on sto života,zaigrat će on za city i to jako dobro već ove sezone....
kad niste omogucili komentarisanje clanka \"Pet nacina kako Zeljo moze proci Maribor\" (parafraziram)...moram ovdje...ja stvarno ne znam ko je autoru spomenutog teksta rekao da moze biti novinar...i kako urednici mogu objaviti onakav tekst...analiza bi se trebala odnositi na igracki kadar i jedne i druge ekipe, isksutvo igranja u Europi, pripreme, povrede, takticke zamisli...a ne igrati sigurno, pokusati ne primiti gol, imati svoj dan, protivnik los i navijaci....da nije smijesno bilo bi tuzno...ako je to analiza i adekvatno za proci Maribor, ja cu svoju diplomu novinara pokloniti...
.... a ja ostajem...... mandžukić u bayern, modrić u real, kao i ostalih 5 hrvatskih fudbalera. pozdrav iz gornje mioče.
balotelli se pokazao na europskom prvenstvu. đekić je na klupi do daljnjeg. vjerovatno ide negdje na posudbu. uglavnom nije u prvom planu, minutaža mu je upitna.
Džeko da je iz Litvanije zvao bi se Klupagonis ili tviterakis ili očuhonis
mozda gA guzi sejk za naknadu od 7 miliona. zato ne da mančini đeku