Ništa od transfera?
87

Mancini: Džeko i Tevez ostaju u Cityju

Totalsport
Roberto Mancini
Roberto Mancini
Menadžer engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja Roberto Mancini u razgovoru za Sky Italiju najavio je ostanak napadačkog dvojca Edina Džeke i Carlosa Teveza na Etihadu.

Posebno su mediji u posljednjih nekoliko dana spominjali Milan kao novu destinaciju Edina Džeke u narednoj sezoni. Navodno bi BiH reprezentativac trebao zamjeniti Zlatana Ibrahimovića koji je na pragu PSG-a.

"I Džeko i Tevez će ostati u Cityju. Mi smo veliki klub i želimo zadržati sve najbolje igrače. To neće biti lako, ali oni će ostati", izjavio je Mancini i dodao:

"Još nam nedostaje nekoliko igrača da bismo dosegnuli nivo Reala i Barcelone, a također moramo dodatno izgraditi naš mentalitet u idućoj sezoni".

Samog Mancinija spominjalo se kao potencijalnog selektora Rusije, ali je Talijan potpisao novi višegodišnji ugovor sa sadašnjim poslodavcima.

"Počašćen sam interesom Rusije, ali ja imam vrlo važne planove za budućnost u Manchester Cityju", rekao je o toj temi talijanski strateg.

Očekuje se da će se za pozicije u napadu "Građana" u idućoj sezoni boriti Mario Balotelli upravo s Džekom i Tevezom.

"Balotelli mora biti zahvalan samom sebi na neviđenom talentu, ali ga ne smije više trošiti na nenogometne stvari. Iduća sezone mora ga definirati. Messi, Ronaldo i Iniesta svakodnevno rade kako bi ostali u vrhu, a on još mora dosegnuti taj nivo", zaključio je Mancini.