Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real, Barcelona, Manchester United itd. Svi se eto otimaju za Miralema Pjanića. Koje gluposti. On je toliko jeftin da ga ovi veliki i bogati klubovi mogu kupiti sa onim što imaju u malom džepu.
Miralem je sazrio, igra na znanje i iskustvo, mada fizički nikada nije bio jak. Igra mu je na vrhuncu. Pogba je uobražen, lijen i sebičan.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Pogba je klasa igrač ali u postavku Mireta u Juventusu nema igrača na svijetu da bi se bolje uklopio
A normala da će odbit,Pjanić igra eksta u Juventusu,svaki put odigra super tekmu.Šta će im Pogba maneken na tertenu,nigdje veze.Treba mu 10 utakmica da bi dvije odigro solidno ne dobro nego solidno...
Pjanić je među tri najbolja vezna igrača svijeta, Pogba trenutno nije ni blizu toga.
Jedan je MIre !