Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cist pogodak morate. Ne zna se koja je gora ekipa i trener, katastrofa od igre, ne znam kako su pala 3 gola
Koliko je Conte protiv Barcelone postavio dobru ekipu, danas je poklonio pobjedu Unitedu realno.
Barceloni se nije diglo uopste...United iskoristio rupu koja zjapi...a u uzvratu u Barceloni tek slijedi porn verzija. To je prava istina, upravo ona koju Conte treba svariti...gdje mu je mjesto. Igracima Chelsea svaka cast!
Haj' što je jak ko zemlja nego što je brz ko onaj Huso sa Jamajke
http://onmoney.win/6735365700120/
http://onmoney.win/6735365700120/
http://onmoney.win/6735365700120/
Današnja tekma je dokaz da se VAR podhitno treba uvesti u Engleskoj, jer radi ovog poništenog gola i poraza Chelsea možda propusti igranje u ligi prvaka naredne godine, jer će se u bod odlučivati sve na kraju između 5,4 i 3. mjesta
pusite se hejteri manu4ever
murinjo genije
Mladi Mctominay igrač za 10..svaka čast na pobjedi..