Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi drugi, nego Bruno Penaldez 😅
kako su postali odvratni kao City na steroidima u trosenju a na terenu lice na Norwich .
Ekipa igra bez žara i želje. Solskjer je motivator koliko i nadgrobni spomenik. Rašford je dobio previše šansi, a igra mu je postala gadljiva. Postao je sebični prosječni igrač. Prodati Pogbu, Marsiala i Rašforda i investirati u novi napad. GGMU!
Penal ekipa
...kakav cirkus su utakmice ovog Manchester Penalteda to je nevidjeno...ove sudije su zrele za robiju...cist penal za WBA ponistise,ovaj Bruno Penaldes ponavlja penal dok ne zabije gol...bruka i sramota od sudjenja.
Pasa ovako posto si ocigledno prosjecni navijac nekog umjetnog kluba iz engleske da ti kazem nesto. Ovaj loptu ako dirnes prije kontakta taman nogu da mu polomis nije faul, dalje posto zivis ispod nekog kamena golman ne smije izaci sa obje noge za vrijeme pucanja penala.
@egzotermicni11111...navijac sam najveceg kluba iz Engleske,Liverpoola...a 14 dosudjenih penala za United iz prosle sezone sto je rekord u historiji engleske lige dovoljno govori o sudjenju...ove sezone ce do polusezone to da obore...do kraja hladno 30 penala za United i opet ce se boriti za 4. mjesto do zadnjeg kola.
Ovaj WBA nema sreće i džaba..
Lakse bilo kopati, nego gledati ovu utakmicu.