Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vi znate ,siguran sam da ne pratite Portugalsku Ligu.Radi se o vrhunskom igraču a Man Utd je dobio odlično pojačanje.
Kolko para za ništa.
Propast će kao svi što odu u United.
@GrbavicaBaza Manchesteru fali taj vezni red.Imaju solidnu odbranu i vrlo dobar potencijalan napad (brzonogi James i Rashford koji je u odlicnoj formi) Treba njima te kreacije,duplih pasova,pasova u prostor sto NARAVNO LINGARD ne moze.Mislim da je Bruno solidno rjesenje,mogli su dovesti Pjanica ili Zyecha jer ne znam hoce li se Bruno snaci u PL jer nije isti tempo kao u Portugalskoj ligi.
Svakako su rinaka velika