Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je rec da ih je lion nadigro,zaista,pjanke svaka cast,sjaji dijamantu:))))a man.utd nije zasluzio da pobjedio milana,jer su bolji bili cijelu utakmicu,ali eto tri sanse tri gola i kraj:((((
meazza levati jedni !
Ronaldinho magija,to se znalo,ali me iznenadio Pjanic,pa taj momak je imao 100% tacne pasove,bukvalno te u glavu gadza,ja sam se isfurao maksimalno,on je virtuoz,cudo,nemogu da vjerujem da jos postoje takvi kao on.Jedan dodir lopte,jedno dodavanje iz prve,i nastaje dar mar u kaznenom.Pjanic je za 10-ke
Milan je bio bolji. Rooney nekoliko akcija odradio i to je to. Od 4 šuta Man.utd. u okvir gola, tri su ušla u gol... i to je to. Milan je bio konstantan. Šteta što se Antonini povrijedio, bilo bi zanimljivije da je igrao. Beckhamu svaka čast, što je prevladao emocije... Ronaldinho samo tako nastavi....
Iskreno, Milan je bio bolji, jedino one dvije-tri akcije Rooney što je odradio i to je to. Dida glup, Ronaldinho mađioničar. Al opet, svaka čast na pobijedi, jedva čekam revanš.
Pjanic – Real Madrid 1-0 odlicna igra bravo pjana legendo
brabo bosanceros..pravo komentar!!
ŽAO MI JE ŠTO JE MILAN POPUŠIO ALI LEONARDO JE NADMUDREN OD STRANE FERGUSONA.A ŠTO SE TIČE MADRIDSKIH FAŠISTA,MOGU SAMO REĆI DA SAM UŽIVAO U UTAKMICI I POBJEDI LAVOVA SA ŽERLANA.SVIM KLADIONIČMARIMA KOJI SU IGRALI NA real ŽELIM DA UVIJEK PADNU NA NJEMU(J.E.B.O) VAS ON.
pipo popio ban na forumu pa sad sve zivo komentarise hihohhahahhahuu
glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united glory glory man united
Šteta što Lion nije iskoristio nemoć Reala, mogli bi na kraju žaliti za propuštenim prilikama u današnjoj utakmici.
Ma Lyon je razvalio ono malo jada od ugasenih zvijezdi fudbala. Ne samo da su ih nadigrali, razvalili su ih i odbranom i napadom, nigdje ih nije bilo. Trebalo je biti najmanje 3:0 za Lyon.... Ovaj naslov ovog clanka najbolje definise igru Lyon-a, jednostavno su ih sokirali, igraci R. Madrida ko kad su izasli na prvu profesionalnu utakmicu, izledali su ko da neznaju dodati lopte svome igracu....sta reci, prava lekcija za frajera Ronalda i njihov tim menakena !!!!!!
VAMOS REAL U BOZIJU MATER... AKO IH LYON IZBACI OBJAVICU NAGE FOTOGRAFIJE!!! MAN UTD KLASIKA, RONALDINHO IZNENADJUJUCE DOBAR.
I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney.
Gledao utakmicu, iskreno Ronaldo vrijedi najvise kao Dzeko, znaci 5 miliona godisnje i da pjeva od dragosti. Kaka ukakio kao i Ronaldo. Levat zivi. Uglavnom naslov nije dobar, trebalo je pisati, Real izgubio samo sa 1:0. Lyon je imao dosta stopostotnih sansi, kao sto je stativa u prvom poluvremenu. Sto se tice mladog Miralema, mali je novi Paul Breitner. Nije bilo slobodnog, nije bilo kornera kojeg Pjana nije maestralno izveo. Bravo Pjana.