Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli greskom mu doveli Messija
Tako su se zaj.ebali i za Dzeku xD
inace se seik razumije u fudbal ko mara u kriv racku
i ne vrijedi vishe od 30
Joj klinglonci što ga i vi znate provući, ovo je neko izmislio sa veoma niskim nivoom inteligencije, valjda u prazničnom nedostatku adekvatnih sportskih vijesti. Bolje da ste napisali (izmislili) da je Dzeko potpisao za Nothingam Forest kojeg je kupio neki bogati Indijac i hoće da ga vrati na staze stare slave. Eto vidite i ja bih mogao kod vas u Klinglonci x.ba
j-e-b-o vas i city i dzeko vise u g-u-z-o-v-e novinarske ,bijele neosuncane...pa ibisevic je doktor fudbala za Dzeku,mislim nije mi momak mrzak,ali dajte malo mediskog prostora i drugim igracima koji takodjer zasluzuju mjesto u sportskim rubrikama!!!
Zivot mi je otisao dodjavola ...
morao bi se mijenjati sa Balotelijem
ne sklapaju se transferi preko telefona, nego se dobijaju naredbe od sefa preko telefona
Fali vam jedinica ispred 30 i tada bi ponuda bila realna...
volim te sarajevo,,kakav pecet,sta se ofiras vise
za te pare ne moze ni mesijova kopacka da se kupi......:)
POSLALI SU I NAMA ZA SAIDA ALI STA MOZEMO KAD NEMAMO POECATA DA ODGOVORIMO..