Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@mostar poguraj ga svojoj, ona ga zeljna. babo ti znas i sam reetardiiran i uvjek pijan, osevapit ces se.
Hajd da ti ga poguram malo mami ha ya !
Haj ba Zgembo ne seri sta ti prodajes traktor?
hahahahahaha joj shege ovih novinara kandahar x coma oni koda ce dobiti procenat od transfera ha ha ha ha piglu moshnjakistanci
Sine pa tko će platiti za Đžeku 40 miliona eura kada sine toliko ne vrijedi.Da smo igrali na Svijetskom prvenstvu ni tada njegova cjena nebi dorasla do 40 milijona.Po meni Đžeko vrijedi najviše 15 milijona eura i zato sine dok god ne spuste cjenu na spomenuti iznos neće ga nitko uzeti jer što je realno realno je sinovi moji.
e jes te naziogu menager mogao si do sad slobodan igrač biti
pa de ti edine poguraj malo iz svog džepa ako ti se toliko ide,šta misliš.a???
Daj Edine predji vise i spasi nas od ovog peglanja.
jebase me svabe ostacu ovdje da sledece godine igram u drugol ligi al jebiga staces