Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ako ga siti kupi a hoce onda nece biti mjesta ni dzeki ni tevezu a ni baloteliju
haha ma džaba ti budalo da kupiš o falcaa i mesija i ronalda i cavanija itd. kad si nula trener pomiri se sa tim, a šeiku bi bolje bilo da kupi wengera ili guardiolu ili ono trenera borussie
Balo nece ici, pitanje je samo da li ce ici Tevez ili Dzeko a mozda i oba. Mozda zvuci lose ali nije, jer nije Dzeko sretan gore. jedino sto ima gutu para.
Mislim da ne treba mijenjati napad nego trenera, ne kontam koliko mu arapi vjeruju pa nije dokazani stručnjak nikad bio.
Bravo Manchini. Brine se za Roquea Santa Cruza premda ga je strovalio levatima.
vizionar zeli da proba taktiku sa 11 napadaca i bez golmana
Ovo vjerovatno znači da baloteli odlazi,a i Tevez je samo sjena nekadašnjeg fudbalera.
ma daj Boze da ga dovede onda ce sigurno Dzeku pustit da ide,i da napokon nadje tim u kojem ce igrati..
e sad ce te bosnje zamrzit, znas da je ovdje dzeko ko ne znam ti ko.
Dobra taktika....pokupuj sve napadace da ti nema ko dati go...bravo majstore
Koji ce ti kura*, imas 4 napadaca, bolje pojacaj odbranu. Izgledaju kao olovni vojnici, svaka iole bolja ekipa ih rasturi :)))