Nogomet
0

Manchester City se uključio u borbu za Falcaa

Totalsport
Radamel Falcao (Foto: Arhiv/AFP)
Radamel Falcao (Foto: Arhiv/AFP)
Nakon što je nedjeljnu utakmicu 7. kola Primere između Atletico Madrida i Malage na Vicente Calderonu uživo pratio Roberto Mancini, španski mediji odmah su se raspisali o interesu Građana za Radamela Falcaa.

Kolumbijski napadač postigao je prvi gol Atletica u konačnoj 2-1 pobjedi, a bio je to njegov osmi ovosezonski u šest odigranih susreta. Španski dnevnik As navodi kako su se nakon Chelseaja u borbu za dovođenje Falcaa uključili i City i Real Madrid.

U međuvremenu, andaluzijski list El Desmarque de Malaga sugerira kako je prva želja engleskog prvaka Isco, 20-godišnji veznjak Malage koji je bljesnuo u uvodna dva kola Lige prvaka i u čijem se ugovoru nalazi odštetna klauzula u visini od 21 milion eura.

Cityjev menadžer je, pak, nakon susreta tvrdio kako nije došao gledati ni Falcaa ni Isca, već Roquea Santa Cruza, paragvajskog napadača Građana na posudbi u Malagi koji je ujedno i postigao jedini gol gostiju na susretu.

"Ovdje sam da bih vidio Santa Cruza. To su dvije ekipe sa sjajnim igračima. Utakmica je bila vrlo zanimljiva", komentirao je Mancini.