Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je propustio utakmicu zajebo se.
kaze komentator "vjerujem da jos na tribinama ovog stadiona ODJEKUJE ona pjesma.koju su navijaci pjevali nasem.edinu" 😅😅😅 sto pije kad mu skodi... jes lud ocm.
Najbolje trebe se nafataju po gradu kad muskarci gledaju fudbal.
ja dobre utakmice braco moja mila...nisam mogo ni pisat yebe me prostata...dva puta sam kroz hodnik trco ko roberto karlos da stignem pisat...a da ne propustim gol...hvala sitiju hvala monaku na predivnoj fudbalskoj predstavi...odoh sad promjenit gace sto ih zapisah...i odoh otkljucat hameta iz ormara...nesto me ometao i pitao u toku utakmice...pa da vidim sta je htjeo..
@kurtovizija2 ima ti Matija Paunovska med za prostatu. Ko rukom odneseno. Sretno
ti bar mozes reci da si trco' i piso ' 😂
U city odbrana kao svicarski sir
Aplauzi na Gradskom stadionu (cit. )
zasluzena pobjeda
Nek City zahvali golmanu Monaca ko onom konju dade da brani boze sacuvaj
Guardiola s ovako limitiranom odbranom postiže dobre rezultate. Kriminalno su loši svi u defanzivi pa i Stones kojeg je on doveo...
Ko god prodje od ove dvije ekipe dalje ispada u cetvrtfinalu odbrane su im katastrofa, sve u svemu utakmica ekstra zadovoljila je sve ljubitelje fudbala
Koliko sudija podjeli zutih kartona i TV mi pozutio
Kakva utakmica... kod nas ovakve golijade, samo kad se namjestaju rezultati :D
uzivancija cista, obje tekme... ovo je cak bolje od guzenja, ujutro..
Koji glupani, da nisu prodali Dzeku bilo bi 9 - 3 ta city.
Tekma za sladokusce 👍 Sta Falcao uradi golmanu Cityja 😂
ne pamtim bolju tekmu..otvoreno,zestoko i brzo se igralo..monaco s obzirom na imena me ugodno iznenadio
Sudija naograiso
e moj Falcao i Subasicu sami ste sebe unistili..umjeto da idete kuci sa bar golom prednosti vi idete sa 2 minusa... i onaj penal suta kao baba neka zastajkuje ovo ono..zatrci se kao pravi golgeter zbombaj tu loptu u jednu stranu golman nema snase da je stigne... a ne onako sugavo jadno bez snage osutati..
joj strucnjaka. pa ti ne bi dobacio sa bijele tacke. isto kao i ja. trcis ko konj umres. al.opet dobro si rekao za to zastajkivanje..
@raketa profsionalac si i hoces reci da nisu imao snage osutati penal? pa ako ima snage ovaj iz BIH lige po onakvom terenu gdje se umoris samo trceci po onim rupama..onda ne znam ...kad je bio penal 60min negdje pa najbolje da nema snage..o cemu pricas...takav igrac...ljudi igraju 120min pa penal suta,kad je pukne projektil ide..za penal se uvijek nadje snaga..samo on je izmisljao nesto i onda se osramotio samo..u ovako vaznoj utakmici..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)