Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezaslužena pobjeda, Sterlingu čist gol poništen. A i bolja se utakmica očekivala, slabo ovo nešto.
Sudije im ravne ovim nasim Premierligasima
Gdje ćeš od Shitya očekivati dobru Igru? Jedino ako voliš konstante pasove na sredini terena...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja sudije u pm trebaju mu dzozluci ko dno tegle *** ga otac coravi
Liverpool bolji i opasniji. Ponisten im cisti gol, plus nije dosudjen penal.
Klocina postao pričuva pričuva.No zbog toga i gledam City,jer ako kloc igra ni slučajno to onda nije vrhunski.
Moj Dzeko ,samo jos Marijan vjeruje da je do trenera a da nije do tebe,pa ti hodat ne mozes!
LIverpool dobro kreno, sjeba ih sudija sa onim ofsajdom pa poveo, City poveo i drugo poluvrijeme bunkerisanje kontre ganja najpravednije bi bilo nerijeseno ali..........
Kud nije man city izgubio :(
" Bh. reprezentativac Edin Džeko utakmicu je započeo s klupe, a u igru je ušao u 77. minuti." Nice one Klix, you done it again.
sad ce svi poceti srati o dzeki ,kad vi budete uzimali milione i sjedili javite se
**** vas milioni ako vam je samo to u zivotu bitno
Čuj nezaslužena pobjeda!! Komentarišite grmečku koridu! A ovim iz Liverpoola s dvije lijeve, nek prvo nauče kretanje s loptom, a Suarez nek malo bolje nauci da pada u 16-ercu, ne onako ko kokoš kad pokušava da poleti.
Jesil gledao utakmicu il je to na osnovu komentara sa pocetka 2013-te. Pogleda se statistika na rezultatima i hajmo komentarisat utakmicu nek misle ljudi da pratim. Ofsajda nikako nije bilo u 2 metra razlika, Glen Johnson protrča kraj Kolarova i ovaj svira faul za City. Smiješan sudija, valjda je uzeo dobre pare.
@vezirac kako si ti glup momak koji hoce da se razumije u fudbal, a ne moze. Ne komentarisi kad ne znas, ili upisi skolu opet ako je nisi zavrsio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u subotu City ide na 1 mjesto i to je to ja mislim sto se tice 1 mjesta.:D
Šta je sa ovim svijetom pljuju po Džeki kao da je četnik! Hoče li ovako i na svjetskom?
Ona nasa sahistkinja lijepa pravo ,odlucio sam do Brazila pratiti samo sah sta cu djaba zivce gubit radi sudija i igraca manekena.Imacu ih kad gubit kad budemo igrali sa Nigerijom i Iranom.
Ja koliko skonta Dzeku navijaci i dalje vole , odmah mu zapjevase, a kad je negredo izlezio cuo se huk, ne znam zasto nisam gledao cijelu tekmu. I Liverpool se nafulao ko niko, onaj Sterling se s*** od straha , jos kad fuli onaj zicer ne smje da pogleda Suareza. Nezasluzeno M City pobjedio.
Pogledaj momcino forum mancester sitija pa ces vidjeti koliko ga vole dzeku,vidjet ces kolko mu psuju i zezaju ga
vise ga nasi kreteni mrze nego oni ... nasi sportski znalci :O
cim suarez odigra losiju utakmicu liverpool ne moze pobijedit.
uzap kolarov pravi glibavi cetnik sa neobrezanim kurcem :)
Dobar sudija jebo nanu naninu.
ma tanke obje ekipe ba....a ovog Džeku ko da bojkotuju igraci a onog Yayca treba sohom nalupat...ja igraca i kardana u p.m
i rodzers otjerao reinu doveo ovog kepeca koji nije u stanju sut koji mu ide u ruke obranit pu , hejti sudijama i dzeki koji je igrao 15 tak minuta a koji se nije primjetio karina nikad nece igrat od prve minute jer je LOSINA