Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije htjela kurva u go :( Ali je ekstra odigrao !
Bitno je da se on trudi. Na igracu je da se trudi, trci, prima loptu i sutira... Gdje ce lopta zavrsit je cesto pitanje srece.
MAN OF THE MATCH
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
voli ga bgm onaj pellegrini, al izmasio je veceru :D
Tacno nije ga htjela lopta nikako u gol, al zato su ga htjele asistencije i ostale stvari :)
evo javio Skysport "Dzeko man of the match " svaka cast masjtore!!!
Vrijedi mu ona peta svih golova sa tekme
BRAVOOOOOOOOOOO majstoreeeeeeeeeee
znaci,Dzeko je odnjeo show..............strah
Dzeko je takve konstrukcije da lahko moze primjetiti kad je ko u prilici i dobroj poziciji, pa kad nesto ne moze sam, onda brzo i pravilno reaguje i sto je naj bolje kod ovakvih talenata nije skrt. Svaka cast dijamantu, Imao sam osjecaj da je Dzeko bio nosilac i pokretac svih akcija, pa haman kao da je bio kapiten. Nek je on nama ziv i zdrav. Ponosan sam na Dzeku i sve nase Zmajeve podjednako jer svi koji ostavljaju srce na terenu su ono sto BiH voli da vidi i zna da nagradi. Momentalno Dzeko , Ibisevic, Pjanic, Mujdz, Lulic, Miske, Spahic, Kolasinac Begovic, su nas bedem . Ostali koji budu igrali uz njih treba da se ukljuce u njihovu igru i nece nam biti ravni ni jedna repka na svijetu. To je garant
Džeko "man of the match" -a Vama-OVCAMA-krče crijeva dok buljite u TV! Šta vas briga...dobra tekma bila..."najvažnija sporedna stvar na svijetu" OVCE! - zato vas muzu, šišaju i kolju! Zato što ste OVCE!
Izvini ako sam ti prisjeo na muku paša...
previse Pink Floyda i Orwella tece u tvojim venama :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ovako nastavi bice najbolji strelac lige , jbg danas nije bilo njegovo vece sta se zna mozda je amri zabio hehe
zao mi sto nisma gledao, sigurno je ubio kad je bio igrac tekme a nije zabio
Mogo sam vala i zabit koji gol, ali haj biće bolje drugi put.
joj Slovaci na*** ste xD
super tri asistencije jos da je malo srece imao mogao je zabiti bar jos jedan .... NAPRED ZMAJEVI
Samo da j... mamu ( izvinjavam se na izrazu ) svima koji su sumnjali u Edina i koji su pljuvali po njemu sve vrijeme i govorili da nije za engleske lige isl. Edine je za svake lige na svijetu.Lik je gigant,prva klasa vazda bio,vazda ce i biti.Svaka cast majstore!
Trudio se, ovo moze biti i opasno ako se nastavi, jer drugi cekaju njegov pad. Bojim se da ponovo ne bude rezerva sto se moze lahko desiti
Kako dijamant izgleda opušteno i u igri je maksimalno mentalno. Fokusiran, uživa, komotan, ima onu slobodu potrebnu koji ti trener ulije. Mislim da Edin boljeg trenera nebi izabrao za sebe od ovoga. Super.
Ma vazno je da je on u formi pred Slovake, a golovi ce doci, klasa je to.
Nema ga jaceg Dzeko NATO si.!!