Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko sijedi i uci kako se igra nogomet za 400,000 KM sedmicno...
ma nemoj strucnjak, Dzeko je za razliku od tebe nesto postigao u zivotu.
ma nemoj strucnjak, Dzeko je za razliku od tebe nesto postigao u zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
jel to toliko bitno sto dzeko nije igrao, pa da bude u naslovu?
Bosanski ponos kontas ? Poceo i ovaj City da igra.
kontraš NIKO NE BI PRATIO CITY DA TAMO NIJE NAŠ DŽEKSON !!! MORA BITI U NASLOVU NEĆE BITI NEGREDO JE>BEM MU MIŠA !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Manchester City: Aguero 13, Toure 8, Negredo 7, Nasri 4, Silva 4, Džeko 3 gola u ovoj sezoni, pametnom i previše!
Al' meni je super kako Džeko i dalje šuti i sjedi, lika zaboli *** što mu karijera propada.
Džeki želim sve najbolje, bez obzira na sve. Najviše bih volio da ode iz City-ja i zbog sebe (kako bi više igrao i davao golove; što mu i jeste posao) i zbog nas koji ga bodrimo bez obzira na činjenicu što je (ponovo) rezervna opcija u City-ju, a i najviše zbog "dežurnih" kritičara koji se vode onom "'ta će Đeko". Džeko sretno i držimo ti fige da što prije zaigraš, što više i bilo gdje, kako bi u Brazil mogao otići u najboljoj formi.
Yaya Toure zlata vrijedi, može igrati ili ne igrati bilo ko, ali bez njega nikako.
Ne sjećam se dobro, ko je ono bio asistent za gol koji nas je odveo na SP? Glupani jedni nezahvalni. Sramite se i sjetite se toga svake sekunde kad budete gledali BiH na SP. Da Džeko nije igrao i davao golove kad je trebalo možda Izet i ostali ne bi ni igrali za BiH. Ko je porazio Grčku? Koga su cijele kvalifikacije dvojica igrača morala čuvati pa su drugi imali prostora? Ko je zabio Francuzima u Parizu? Ko je ....?? 'ebo vas Aguero, Negredo i Pelegrini koji ne zna da je gol u gostima vredniji nego kod kuće.... Džeko DIJAMANTU!!!!
NjV: u preokretu u aferi "Howell Machine" (poludivlja firmica iz američke vukojebine kojoj banditi iz vlasti za očito primljeni mito žele dati koncesiju za proizvodnju oružja na 10 godina, u Silajdžićevom stilu tj. njima za procenat a narodu BEZ PARE ZARADE), juče su se razotkrili i Bordžijini sefardi iz SDA i njihovo porodično piskaralo Hadžifejzović koji ih je reketirao "Ramiz Dž." bljuvotinama dok ga nisu stavili opet pored sebe na sećiju da zamijeni Zulfikarpašićevog sestrića Hadžiomerovića od kog je simbolično preuzeo palicu pozvavši ga u goste prošle sedmice; tako banda osim očite monetarne koristi u dovođenju mega-trovača okoline vidi i političku dobit pa preko megafona Hadžifejzovića koga narod zove "mahaluša tv" poturaju da "Amerikanci brinu o FBiH" te "oružje služi za ubijanje pa šta će nam onda, bolje da to Amerikanci preuzmu" (iako za mito nemaju moralnih dilema tipa "oružjem se ubija" (najviše muslimane po svijetu jer imaju najviše resursa) a na njemu će svakako pisati da ga je napravio glupi Bošnjo koji tako pokupi ljagu dok kvislinzi kupe kajmak); svako ko ima Internet vidi da se radi o maloj zanatskoj firmi s bolesno ambicioznim zalizanim vlasnikom tipa gangstera iz Sopranosa; gdje su sada hiljade "nevladinih" (stranih vlada) organizacija, od kojih se velik broj zvanično bavi - zaštitom životne sredine? http://is.gd/sW9lTx
joooj naslova, sta sad hocemo plakat sto Dzeko nije igrao...
Vedad dao najljepsi gol u bundeski i jedva se navuklo 30 komentara, Dzeko ni minute u igri i preko 100 komenta...jesmo naopaka nacija. Mraka ziva!!!
Mancester City 6 golova dao Arsenalu, prije nedelju cinimi se 7 u jednoj utakmici, 3 Bayernu, Tottenham dobio 6 : 0
Sandžak je Bosna!
Jedino kad bude došao Safet Sušić u Man.City kao trener zaigrao bio Džeko pored ovog Negreda.Naš dijamant više gleda u zemlju i izbacuje sline kao lama.
Dzeku je koristio kad je trebalo namjestiti tekmu u Minhenu u LP i sad kad trebaju postenu pobjedu stavlja prave strijelce
Meni City nije bio toliko dobar koliko je Arsenal bio loš. 4 gola su primili zbog svojih pogreški. A što se Džeke tiče, ja sam to već davno rekao, da bi se Aguero razigro klasični centafor ga puši. I Negredo hvata otpatke od Aguera, trudi se pa dolazi do izražaja. Zmaju bježi iz te ekipe ne budi GLUP!!!!
Mene lično fudbal, i sport općenito, ne zanimaju pretjerano, odnosno ne više od mog života i mojih obaveza. Tako da se pretjerano ne uzbuđujem zbog svega. Meni je, kao običnom čovjeku izuzetno drago zbog Džekinog uspjeha, jer, ipak, nije mala stvar igrati u ovakvom Cityu. Eh sad... Gdje je, zapravo, zapelo oko njegovog neigranja nisam siguran. Njemu treba velika podrška, ali jasna poruka da je bolji od obojice njegovih kolega napadača, te da može biti prvi izbor u Pelegrinijevoj navali. Edin, kakav god bio, podiže ugled našoj državi i krči put mladim igračima i budućim džekama, misimovićima itd. Nije ni jednostavno odreći se svih privilegija u ovom klubu. Mnogo mi volimo pričati, a zapravo bi s nogu upali kada bi samo par sati imali u rukama ono što ima on. Ponekad čovjek treba na vrijeme povući neke poteze i više ne razmišljati. Pare su velike u pitanju, nedoumice da li bi se dobro snašo u novoj sredini, a ide i SP... Ali,bez obzira na sve,mišljenja sam da na kraju sezone dići sidro
Bit će ova "umjetna" ekipa jako opasna u nastavku sezone. Pobjeda protiv Bayerna im je dala krila. Džeko mora čim prije mjenjat klub, jer ovdje nije nikakav faktor...pošto svi zabijaju.
Dzeko idi odmah na pauzi ili pohlepan za novcem si?