Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-imam šugu fakat da ce Gvardiola u Citi...jer realno niti jedan drugi klub i nije za njega - italijanski klubovi živa propast em igracki em novcano- - real nemoguce -manc.united isto -oni su naklonjeni murinju -arsenal- wenger ce prije umrijeti nego otici iz arsenala - chelsi- nije Gvardiola lud ici onom ludom Abramovicu koji bi ga zamjenio za 7 mjeseci ko i sve ostale bez obzira na rezultate (nezahvalan manijak) -liverpul - nizak rang - bajern,borusija - neprivlacan teren za nenjemačke trenere i male plate! - CITI je idealan...imaju puno para...imaju odlicnu infrastrukturu...imaju veliki raspon igraca...imaju ARGENTCE koji su u biti ŠPANCI a Gvardiola španac...tako da ce biti isti jezik, ista mentaliteta...kad sve podvuces posle Barcelone i jeste najidealnije mjesto za rad. Vlasnici nisu rigorozni ko ostali...zahvalni su i na malim uspjesima...pogledajte Mancinija...
Pa tek ako Guardila dodje Manchester Shity ce da propadne, Guardiola je samo imao srecu da vodi onako jaku Barcelonu sa onakvim igracima ( a to bi mogao svako kao i Tito VIlanova ) zato je i uzeo odmor da se ne obruka sa nekim drugim timom. Tito Vilanova vodi Barcu sa istim uspjehom kao i Guardila sto znaci da nije do trenera nego do ekipe. Mourinho se je dokazao u Portu u Chelsea-u u Interu....Guardiolu jos cekamo da se dokaze !
Manchini forever!