Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzeno! Puno ega ima u ovom Psg-u...
ma cigani samo se valjaju i prave faulove
Ovaj još kmeči zbog Liverpoola 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Razvalili ih ko Bošnjaci Srbe na Vozućoj 😂
kakva su to debilna poredjenja, ne mogu od vas bolesnika ni komentare ispod sporta procitati
Ne moraš ni čitati ko te hebe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uzima real.
bravo PEP, 800 miliona u 5 sezona si ulozio.. svaka cast karino
većeras u sarajevo dolaze vlašidure da zarade i da se provedu s arabima kod hotela bosna i s begovima sarajevskim...biće keksa i puni cekeri da nahrane čiriličnu nejač na okolnim brdima. pitaš li se ko ti seku gotivi? misis da radi kod nas u knjizari a ima jos paaara...pitas li se kako? pa žensko hoće gdje se ima neće gdje je penzija 185 km.
Veceras pocinje rasipanje PSG-a. 😊😊
City je od 2008 godine potrošio 2 milijarde i 16 miliona eura da bi nakon 13 godina zaigrali u prvom finalu u istoriji kluba e nek je uzdravlje i sa stećom 🙈🙈🙈
Potpuno zasluzeno. Idemo do titule!!
Samo da se zna ja navijam za City od rodjenja,faktički" rodio" se u Cityu..U slučaju da Chelsea uzme LP ipak navijam za Chelsea ,jbg "rodio" se na Stanford Bridgeu.A ako Real osvoji LP sta je tu faktički "rodio" se u Madridu ...samo da se zna .
posten prije svega
Mogo si napisat da si se rodio u Manchesteru a ne City al glup si sta ces... samo da se zna
MC osvaja ligu ove godine jedino da im mjeru Chelsea ne uzme..
Svaka cast 👏👏
PSG cigani i kad vode i kad gube
"Pare, pare pokrecu svijet, politiku i nogomet, ...."
Još od 80-ih. I kad neko stane laprdat kako se prije fudbal igro iz ljubavi. Još od 50-ih se u fudbalu sve vrti oko love.
Od dvije plastike pobjedila je malo manja plastika
Englesko finale lige prvaka i evropa lige. 💪
Neka sad pi.ka nejmar se smije u facu kimiha, go.no jedno ufurano, tako je mi drago sto je ispao bjedni PSG a još više mi je draže što je bjednik nejmar ispao, smi se sad kur.ino jedna!
Zamislite @JaSamBolaBola sljedece sezone kad Liverpool bude u Europa ligi, kmecanje na max