Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kao sto rekoh davno davnooo mun.unt. velika 0 od tima nista ,ljudi shvatite da fudbal nije za gledanje u tom timu halo prihvatite to vec jednom bice vam lakse i prestanite sa tim glupim okupljanjima fanova mun.uniteda a sa vama mogu liverpoolovci zajedno🤣🤣🤣
SAD ĆE MURINJO REĆI DA MU WENGER KRIV HAHA
Procitan Mourinho.
Alibi trener. Uvijek ima spreman izgovor, ovaj put je to bio vjetar. Samo sam cekao kad ce sta izvaliti. procitan ima 5-6 godina vec.
Mourinho procitan ima vec desetak godina, najvise potrosi svake godine na pojacanja i borit ce se za mjesto u Ligi prvaka slj godine, to je njegov domet, mada bih i ja svake godine sa 200 miliona napravio ekipu za grupne faze LP. Ako pogledamo pojacanja Guardiole u prosle 2 god u Cityu vidjet cemo da je covjek ciljano dovodio igrace za pozicije gdje mu je skripalo. Genijalac za ovog Gargamela.
Murinjo i njegova defanziva upropastiće i klub kakav je MU..neka dok ih on vodi da Bog da bili prvaci za onoliko vremena koliko Liverpol čeka titulu hahahahaha ha!
United sam sebe pobjedio 😟 Amaterske greske, sramota je da profesionalni igrac promasi loptu kao Lindelof 😕
Kakav United..
kriminalna igra uniteda.. a ovaj lindelof je goli qurac od igraca