Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma satrala ih borussija p.s. imaju definitivno najjace navijace
Trebala im je borussia 5 komada uvaliti
Adrijana je bila najbolja!
Za \"Anketa\" Tvoj izbor rijeci u komentaru nam dovoljno govori o tvom \"nivou\". Nevidjeti dalje od vlastitog nosa je nazalost mana neukih ljudi. Lijep pozdrav.
@Realan A ko je to bio dobar sinoc na terenu osim Silve? Zadnja postava je bila udaljena duzinu cijelog stadiona od Dzeke kako su igrali sinoc. O cemu pricas? Kakva tvoja realnost? Hajde o.d.j.e.b.i. sa stranice.
Jeko im je Rodwell? Jedini krivac za gol Borussije je on. Kretencic mali koji je samo trckarao za loptom i u 62 min dodao Reusu, onako ko brat bratu i ovaj normalno opalio po golu. Nije mu bilo daleko. Zao mi je zbog Dzeke ali trebali su ih nakantat bar tri gola. i Bolji su bili od Sityja.
Evo nam dokaza zasto Dzeko neigra utakmice. Jednostavno nije na adekvatnom nivou. Mislim da je bio jedan od najslabijih na teren, i mislim da apsolutno ne zasluzuje da igra u pocetnom sastavu. PS. Volim bih i nase fudbalere, al treba reci onako kako jeste!
joj gola Benzeme braco draga..... Borussia razvalila CIty posteno....
Kakva utakmic i da nije bilo golova bila bi jedna od najboljih dosad.Mancini je samo sretan covjek rodjen pod sretnom zvijezdom i zivi zivot koji nije zasluzio,radi po super bogatim klubovima gdje prosipa svoju demagogiju i onda mu dodje prosjecni igrac cvajte(KLOP) i odrzi mu predavanje o ovoj najpopularnijoj igri,na njegovom stadionu i sama gospa i Hart ga spase jos jedne blamaze u Evropi. U onoj Borusiji je Lewandovski najveca zvijezda a onako hrabro istrcat i odigrati samo tako da bi i najveci mrzitelji ovog sporta uzivali je fantasticno. Njemacka Barca,e to je Borusija.
Manćiniju se trese stolica što je najbitnije za Džeku , žao mi je što Borusija nije pobijedila.
Kurtišaj!!!! :)))
Odbrana kod Citya nula. Svaku tekmu prime najmanje jedan-dva je nula. Inertni, teski, svi igraju desnom, dok prime loptu lijevom pa je prebace na desnu, pa se pokrenu, citav vezni red se vrati u odbranu. Sinoc svako dodavanje u odbrani lopta visokog rizika. Zao mi je sto ne izgubise.
Još jednom se pokazalo da MCFC ima slabu odbranu .a izvrsnog golmana.Trebalo je biti bar 0:2 i sve bi bilo gotovo. I onda iz nićega dođe kazna za propuštene šanse tj.nagrada golmanu za best odbrane.1:1 Ovo je pošteno zbog Hurt-a. Sve ostalo, Švabe su očitale lekciju kako se igra lopte !
eto vidite da ne treba da ga uvodi od 1. minute....treba ga ostaviti na klupi prvo poluvrijeme da mu proradi balkanski inat...
koji sjajni mec, pa jestel vi gledali tekmu??? sjajni su bili jedino golmani, a ostali igraci kao da su po dvije lijeve imali c c c
Kakvi građani švabo je izmislio fudbal za engleze, ali to Džeko nije shvatio jer je poletio za milionima.
NA ŠTA SPRCAH DVA SATA SVOG ŽIVOTA....