Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji Dinamovci, sklonite kip Bana Jelačića i stavite kip Zdravka Mamica, jer da vam nije njega bili bi u rangu Hajduka i igrali bi najdalje play off europa lige. Pozdrav
A da ne govorim za reprezentaciju Hrvatske koje cini 90% Mamicevih igraca. Covjek je doktor za biznis, a i zna prepoznat odlicne igrace.
lik im stvorio klub, napravio giganta na balkanu, pravi milionske transfere i opet im ne valja, pa nek krade covjek ali on za razliku od ostalih lopova daje pozitivne rezultate.
@Unknown00 Ali nije dokazano niti da je krao.
Realno on je sve on je Dinamo Zagreb svidjelo se to nekom ili ne
Braca biznis na CRO sceni.
Mamici su najjaci u drzavi i sire, veze i pare su to. Sada ce Zoki srediti braci povratak u A-ER i sve ce biti kao po starome.
kad će biti predstavljanje direktora na Maksimiru?
samo Zrinja
Kakva kriminalna obitelj !! Wauuuuu!
@nasa.je.bh uspjesna obitelj
Pa sta hoce navijaci...ti Mamici su i napravili od Dinama giganta.
Zahvalite vi Mamicima sto je Dinamo gdje i jeste
dokle him je doguro onaj malofudbalski revolucionarski klub more li učestovati kod brace gumene glave na bajramskom
To je ogledalo Hrvatskog pravosuđa.
J*bo vas Mamic