Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maminjo doktor
bosmandebil@ jesi ti cuo za presumpciju nevinosti?
Najnekulturniji i najuspješniji sportski djelatnik na prostorima bivše države
Mamic toliko je smiren da je dovoljno da ga neko pozdravi da se iznervira.
Sabrino i valentine, ako cete vec biti lopovi, budite kao sto je ovaj gospodin. Zapravo Gospodin sa velikim G.
Gledao sam citavu press konferenciju za novinare prije par mjeseci ovog Mamica. I sta sam ja tamo vidio ? Vidio sam da Mamic vrlo dobro poznaje propise ... a vecina novinara poglupo ... nista ne razumiju i postavljaju polu-debilna pitanja..... Covjek se polomio objasnjavajuci 2 sata pricajuci kako je transferisao novac ... i nitko nista ne konta od novinara... Katastrofa...
Sve u redu ali sta ima neki velikan placati Hrvatskoj drzavi porez ako igra i zivi u Spaniji ili nekoj drugoj drzavi?
Hajmo realno, koji to prvi covjek kluba nije u mutnim vodama. 90% danasnjih velikih klubova su 'gazde' u najmanju ruku mutni. Maminjo je tata za nogomet i prodaju igraca, pa samo pogledajte roster igraca koje je probio, mislite da bi neko drugi mogao to uraditi? Nema sanse. Covjek je dao citav svoj zivot za Dinamo, i napravio Dinamo ovakav kakav i jeste, jako uspjesan.
Ne radi se o tome koliko si ti para zaradio, nego koliko si ukrao.
Nemoj dirat' Prosineckog...ovdje narod razmislja isto ko Munira:"Ne znam za te Ahmice,gdje je to?"
E Maminjo sve ce ti oprostit osim uspjeha! Od jednog prosjecnog kluba napravio ime ,doveo Real,Juventus itd...u Zagreb ,prodao igrace za koje niko nije znao prije toga za milione ,napravio stadion da ispunjava sve uslove Uefe al djaba sve ... btw vidi se sad sta se desava sa istim tim Dinamom bez Mamica.