Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velik si Željezničare!
Dijete drago ne zalijeci se kao Alen Halilovic, surovi su evropski klubovi, nije ti kasno ni za 2-3 godine a dotle se okali tu gdje jesi.
ne možeš porediti Alena i Ajdina ali nikako :D Alen je konj koji je odmah otišao u Barselonu pa je propao, Mallorca je solidan klub za početak u kojem može imati sasvim pristoju minutažu. Alen je bahat, ganja kurvetine, pjandura, slava ga ponijela pa misli da je kralj u tome je problem. Da je u Barseloni trenirao i davao maksimum sad bi igrao možda i u prvij 11
Šeha, Coca, Zuka, Džeko.....Baja, Mire, Memija, Mujaga....Ara, Gojak....sve Željina djeca. Nemamo nikakvu akademiju, ali najjača nogometna škola u državi....
bio je i moj drug iz sarajeva, a nigdje vijesti.. ugl sretno..
Mujagić je komotno mogao igrati one Stevine minute, ništa lošiji nije! Za njega je najbolje da ide, ovi naši kvazi stručnjaci mu nikad šansu neće dati. Slavko priča jedno a radi drugo tj. govorio da godine nisu presudne prilikom izbora igrača koji će igrati a sve starci igraju izuzev Memije kojeg klub gura u izlog. Ovaj mali nijednu utakmicu koju je odigrao nije ostavio loš dojam, iako mu je minutaža bila na kašičicu.
Ovo ti je isto, kao da mene Jennifer Lopez traži, a ja pitam babe da me pusti!!?
akademija na aparatima
momku puno srece i zelim da uspije ali ovo je u rangu toga da objavite kako je moj komsija šemso pozvan na razgovor za posao u motorex 02.12.2016.
mui mui hitno naci prevodica za ingleski
cuj nisu u stanju momku kartu platiti
Najjaci su ovi "strucnjaci" sto savjetuju komentarima. Ne znaju ni pravila fudbala, kontaju tri kornera penal
Dajte ljudi, lik ce spavati kod neke spanske porodice a nece mu ni platiti troskove puta... smijesno
šest dana, zar je bitno gdje će spavat