Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god da je Mire, na stranu sto je NAS, ima unikatne karakteristike. Igru u odbrani je podigao na visok nivo, pa i ako izgleda kao igrac koji hoda, on prehoda 12 km, pa ti vid’. 😅
Ja kao navijac Reala ne bi volio Pogbu vidjeti ni u B timu Reala,a sto se tice Pjanića ne znam ni sam,nas je sto jest jest ,i ima pas i slobodnjak ali kad ga Allegri vadi svaki put nakon sat vremena iz igre nesto ne stima,kao da nema kuveta,a dok se uklopi treba godina dana i jos dvije max da odigra na nivou i vec star,ne isplati se.
Nemoj da pricas. Uzasno je vazan. On gradi igru i jako veze igrace. Puno asistencija ima i zna smiriti loptu. Alegri ima previse vezni i svi su dobri, zbog toga mijenja cesto. Siguran sam da bi bio jos bolji pored Isca, Modrica i ostalih.
Pređi brate gdje god samo ne u Real. Kako ih je krenulo fino još treba da propadneš tamo
Zabijem ti Ante sestri ko Mire iz slobodnjaka, on pod rašlje ja pod pupak, laganini.. 😎
Eto im Pogba hebo ih on..
Eto im Pogba hebo ih on..
Pa dajte nek neko odgovori ovom AntiUstasi na komentar.Napiso ih je 20 al niko ga ne hebe 2%.
Mire treba u Barcelonu!
Ti sto su glasali nemaju pojma. Pjanke je doktor za Pogbu i ovu dvojicu
Pjanić je za Barcelonu stilom igre, a i navija za njih od malena. Rakitić vjerojatno ode, Busquets je propaoon se nameće kao zamjena. A u Realu će biti veliki remont sigurno.
@NigdjeNaSvijetu Ne ide Raketa nikuda, ostaje u Barceloni
Volio bi da Pjanke dode u real a Modric ode,samo da vidim ko ce veci trag ostaviti iako ja znam odgovor...Pjanke je strasan igrac al realni Modricu mozesamo kopacke cistiti
Pogba je vrhunski igrac i ne mozete ocekivati da igra dobro u Utd koji je bio 13 na tabeli
Znaju da voli Aliju
nece on niđe...
Kliksu ne mlatite vise sa njim jer nije Pjanic igrac koji ce po utakmici dovoditi desetine tisuca gledatelja po utakmici.