Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao sam da Luka Modric ne moze unijeti promjene u Real.... Kako sam samo bio u krivu :)... Sve je promijenio :) 40 miliona, sitnica za njegova 4 pasa od kako je stigao u Real....
Kao veliki navijac Reala mogu komotno cestitati Barceloni na novoj tituli. Dragi Florentino nastavis li ovim tempom borices se za Europa Ligu. Dovedi nekog normalnog da vodi ovaj klub, dosta i ovog Mourinha, koji ocito svojim ponasanjem, uvodi nemir u ekipu.
Nesretnicima koji navijaju za regal madrid: MALAGEEEEENJA SALEROSA Buhuhahhahhaahhahahhahahahahhahahhaha C R K N I T E FAŠISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODLAZI MURINJO !!!!!!!!!!!!!!
Treba ocistit\' halu od govana k\'o sto su Mourinho i Christina. Real je nekad bio klub za respekt koji je isti pokaziv\'o i prema drugim klubovima, a otkako su Smrdinho i Christina dosli, sire samo mrznju i provociraju ostale. Visca Barca!
*****-Veju veju bodovi Isco mrežu šara donirajte permanta upravi reala-*****
AKO MISLIS DA CE BARSA POSTATI PROSJECNA EKIPA GRDNO SE VARRAS BARSA POSTENO PLACA SVE SVOJE DUGOVE I DO KRAJA 2014 DUG CE BITI OTPLACEN SADA SU DUZNI NEKIH 300 MILIONA A AKO BI DOSLO DO PROBLEMA JEDNOSTAVNO SE PRODA PAR ZVJEZDA I PRICA ZAVRSENA,. (ALEKSIS,VILJA,MASKERANO,ALVES,ABIDAL,SONG,ADRIJANO,AFELAJ,PINTO,)
pa šta ste mislili iz Reala, ali i iz drugih španskih klubova? nema više love od špnakse države, pa da plaća skupe transfere tipa Ronaldo i sličnih, a to su pare građana EU, a još jedna bolna istina i za REAL i Barcu je taj, da je Angela Merkel postavila ultimatum Španiji, da više neće ni euro dobiti, jer sve pare daju u klubove koji su rupa bez dna, umjesto da dižu privredu. Predsjednik reala mudro šuti, jer je vidio da švabo neće više davati pare a one se troše u skupe transfere. uostalom španija se nalazi u težoj situaciji od grčke zbog veće ekonomije......u prevodu, real i barca će postati uskoro prosječne ekipe.......
Meni samo nije jasno otkud ovolika mržnja prema realu. Eto vam sad gledajte barcu i nek vam sad bude zanimljivo prvenstvo, Pa jedina ekipa koja je mogla ravnoprvno igrati sa barcom je real, i sad kad je u krizi svi likuju. Neshvatem ali doce uskoro i bolje vrijeme za kraljevski klub.
@DoVee Inače, Florentino redovno čita klix i osluškuje šta \"navijači\" Reala iz BiH imaju da kažu, vezano za ovu rezultatsku krizu i stanje u tom klubu uopšte. M.R.Š! J3BALI VAM REALI, BARCE, MILANI, INTERI, ĆELZII... M.AJKE - Svim \"navijačima\" tih klubova.
Ova globalno zagrijavanje zemlje jedino promasilo Madrid kod njih -16
ONI RUSI POGODIŠE KAD SU REKLI DA ĆE OVE ZIME BITI EXTREMNO NISKE TEMPER.I PREKO -30.SADA JE VEĆ -16,MOŽDA I POGODE IMA VREMENA
Cuj iznenadjenje,pa smijesni ste!
StO nedade sudija Cist crveni karton pepeu konjini,on je promasio svoju profesiju,neznam samo StO ga Real drzimo
logicno
a ja mehke ekipe u pm