Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sunce ti poljubim, Dinamo dere Benficu, Anderlecht, Victoriu, Fenerbahce, a ovi nasi levati puse nargile po barovima, i pusu se kao da su igraci Manchestera i Reala. Bravo Dinamo.
@JahacMagle2019 Dinamo ce dobiti Benficu.
@JahacMagle2019 to je vas mentalitet sve na sadaku, i da izgubimo od benfike, mogu misliti kako ce vam biti drago jer ste ljubomorni na nase SPORTISTE i to vam se odbija od glavu vec 40 godina i vi necete nikad imati priliku igrati ovakve utakmice sve dok budete slavili nase poraze.
Brate, jaki su...nema se sta reci...cestitam
@BulevarNeosvojivih Covjek dodje iskreno da cestita, a ti repliciras pljuvanjem po necemu sto nema veze s temom. Jel moguce da je nekome zivot toliko jadan?
@BulevarNeosvojivih Magarac si jedan veliki
Naprij3d ⚽️⚽️⚽️
Uglavnom, zasad gojak najgori igrač dinama
ajmo dinamo
AJMOOOOO.RAZBIJA SE GLAVA AK DOBIJEMO! KAJ KAJ KAJ KAJ KAJ KAJ KAJ KAJ
dinamo je sila
idemo dinamo
Vidi se da je Dinamo ekipa u kojoj su stvari poredane na svoje mjesto.
E tako se igra fudbal srce na teren, ovi fekilastsnci mogu samo sanjati ovakve utakmice opcenito u sportu, jer ce vas ljubomora i zavist ubiti.. Shvatite jednom Bosnjaci vi ste najgori u historiji sporta, VOLIM TE DINAMO
Pola Dinama Bosnjaci.Ti mozda pricas o onom iz Moskve.
Sta to pricas bosanski katolice,
BRAAVO DINAAAMO 💪
Rekao sam da će Dinamo pružiti odlicnu utakmicu!