Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momcino, dokazi da nisi babin sin i dabogda i u Realu zaigro!
@reichsfuhrer56 Inter kakav juventus
Bravo mali, samo naprijed :)
Čestitam Mak :) Nek ti je sine sa srećom kad već toliko voliš loptu!!!
PA OVAJ NEZNA HODAT PO TERENU STA RADE NOVCI I TATINI SINOVI BRUKA
SVAKA CAST BOSNJAK👍
Drago mi je nešto ovako pročitati za svako naše dijete. Ali, realno, imamo mi talenata punooo većih od Maka, ali nemaju babinu zaleđinu. Realno, da mu babo nije to što jeste, ne bi on došao ni do Olimpica, a kamoli do Italije.Žalosno je, ali ako nemaju zaleđinu i lovu ne mogu da maknu.
TAKO JEEEEEEEE
Jesam li ja dobro razumio, Mak je poslije par golova u PL BiH prešao u Primaveru!?
Nemoj samo ko Babo života ti, iznese loptu ko zadnji vezni, zijani je po pravilu na nekih 25-30 metara od protivnickog gola i onda ide muzika iz studija dok se ne vrati u odbranu...
Sretno Mak...imas vala pravo Bosansko ime..
Sretno lafe a dušmani nek se pojedu ne mogu da vjerujem da i kod uspjeha nečijeg djeteta ima zavisti. SRETNO
..valja li ovaj mali išta tj. onako kad ga vidiš na terenu bil' se moglo zaključiti da će biti nešto od njega kao igrača?!
Gledao sam ga u Mostaru prije 2 godine... Strašan! Sa 15 godina je igrao tako staloženo, bez panike, straha, još kao zadnji vezni, primi loptu, digne glavu, ne gleda kako da je se riješi odmah, samo da ga zdravlje posluzi...
buducnost bh fudbala
Sretno.
Da bude sa srecom i da budes jedan od nasih zmajeva za koju godinu!