Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA MISKE BRATE ZA SVE... UVIJEK ĆEŠ BITI ZMAJ
Hvala opet! Po meni najbolji njegov gol je onaj iz slobodnjaka sa lijeve strane protiv Norveške kad smo ih dobili u Oslu 2-1..
Ma brate kako zaboraviti Španiju kad je Miske savladao Kasiljasa u 41 min a onda patnja do 97min kad smo primili gol. Usput,s*** je Ikera jer je ovaj naskupio 11 utakmica u reprezentaciji sa ne primljenim golom :)
Evo i uzivajte: https://www.youtube.com/watch?v=2y86t-9-g_U ko ne pusti suzu nije normalan covjek. KO NE PLACE MRZI BOSNU HEJ HEJ HEJ Hvala Miske & co.
Ja suzu pustih..
Upravo tako buraz,ko na ovo ravnodusan moze ostati,nije normalan. Miske care hvala za sve,pogotovo za onu pobjedu protiv Grcke u Zenici,kad su Pjanic i Salihovic bili povrijedjeni,TI I DZEKO STE IH RAZNIJELI! 22.03.2013 NAJBOLJE I NAJPAMETNIJE ODIGRANA NASA UTAKIMCA. https://www.youtube.com/watch?v=2y86t-9-g_U
Miske za selektora :P
hvala ti miske za sve one uljepsane dane kada si veselio citavu BiH.
Da Bog da bio ti još uspješni menadžer ZMAJU NAŠ
Dabogda Bajern vodio ...
Volim Pjanu ali mora on još dosta od Misketa naučiti.
Jednostavno DOKTOR fudbala!!
Miske je legenda, nece zadugo se pojaviti igrac koji ce biti kao on :)
nekako mu je pristajala 10-ka kao slabo kojem igracu, jos se sjesam one tekme sa kapitenskom trakom na ruci!
Ma gigant! Sve najbolje Miske!