Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je de geina greska
Ja kad sam trenirao za golmana 2005 godine ucili nas da je osnovno pravilo da golman ne daje lopte u sredinu vec na stranu i da uvijek kada lopta dođe sa lijeve ti je šalji na desnu stranu. I danas dan mi je zao sto sam odustao od fudbala kad vidim ko ga sve igra.
Haj ti maguire u penny kod nas da radis za milju jaraniko nije lopta za tebe
Ovo je vise golmanova greska. De Gea mu loptu dodaje a oko njega 3 igraca Sevilje. Edit. Ipak je Maguire trazio loptu. Na njemu je.
De gea može ovako slobodno u ovoj poziciji dodati casemiru, ali ovom panju kojem se lopta odbija od noge kao od betona završi ovako.
Ovo je vise golmanova greska. De Gea mu loptu dodaje a oko njega 3 igraca Sevilje.
Megvajeru bi najbolje bilo da prestane igrat fudbal,nezna on,zaista,samo se iz utakmice u utakmicu sramoti.Još kapiten Mančestrea,nije mala stvar.Vala je nezgrapan,nema stil fudbalera,pokrete,nema ništa.Žao mi ga je
E ovo je kloc🤣
Ovo tele treba otjerar odmah
Mogu debili njega platiti i 85 milijardi ali frajer nije normalan kao da je poremecen tako djeluje jer normalan igrac moze naoraviti gresku ali ovaj vec godinu dana svaku utakmicu pravi kiks iz kog prime gol.Trener je jos veci retard jer bolje je da izadze s igracem manje nego da on igra manja bi steta bila
hodajuca KATASTROFA...vi koji govorite da je de geina greska, niste nikada sutnuli loptu...vama cak treba zabranit da i gledate na tv-u. igrac koji pokazuje svome igracu ili golmanu da je otvoren, on dakle trazi loptu jer je siguran, a igrac mu dodaje jer vjeruje istom...ovdje je ovaj mrtvac pokazivao kao da je zidane u najmanju ruku...ali ipak ste u pravu, de gea je kriv, jer ovom ne treba ni givikt dat na cuvanje, a kamol loptu.
Zamisli stoperski par Maguire-Upamecano.
🤣🤣🤣
A sta je mogao uradit izmedju 3 igraca, De Gea ga ukopao majstorski.
Šta nas briga, sve golove su dali naši ili su asisitirali! 😜
Hahaha
E moj Deheja ovo bi Piplica onomad odbranio
U dobroj formi, čovjek hoće da igra svaku utakmicu. LOL
kad ga vidim zaboli me glavaa