Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore al si zabio golcinu i mislim da ce taj pogodak biti pogodak prvenstva, idemo u polu finale i pobjedu za finale.
Gol je lijep, al ima jos do kraja prvenstva pa i Payet je zabio golcinu.
@koka1988 Mars odavde kopile.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
.....kada luka daje gol, hrvatska obavezno pobjeđuje........tradicija.....
Bice da je onda i on igr'o na Hrvate.
@koka1988 Zar neznas da je Mohamed redovno nosio dres Hrvatske
Samo treba cestitati komsijama, dobro su igrali. Turska razocarala posebno ostrom igrom i gruboscu. Za Edina Dzeku bi dobro bilo da nezavrsi u jednom od Turskih klubova, sigurno im je i liga pregruba.
Gol je prelijep, ali još više me oduševila njegova igra u polju. Da ima par godina manje vrijednost bi mu bila 100 miliona eura sigurno
Pobjedila Hrvatska, dobro. Ali sa onakvim imenima Modrić, Rakitić, Mandžukić, Čorluka, Srna... Oni nisu ništa pokazali, ova Turska je toliko loša ekipa, a Hrvatska je već pola sata prije kraja počela da glumata i odugovlači. Sa ovakvom igrom neće daleko dogurati, pogotovo kad nalete na ozbiljniju ekipu. Žao mi je ove generacije, ali danas nisu baš briljirali.
Onako relano kada se sve sagleda,ovaj Hrvatski tim je na vrhuncu i sanga i karijera,to je činjenica,posebice četiri ključna igrača.Modrić,Srna,Ćorluka i Rkitić,ostali su se dobro uklopili,mada ruku na srce,ova četvorka,je osnova Hrvatske reprezentacije.Mogu Hrvati otići jako daleko,uz malo sreće,mada Turska uopšte nije mjerodavan protivnik,iskreno,mislim da je najslabija u grupi,pravi ispit je Španija naravno.Što se tiče Turaka,tankosava teška,Terimova igra "na ho-ruk" nije prošla ovaj put,
niti će do kraja prvensta,nemaju plan,nemaju igru,neamju ništa,onako iskreno,kada vidim ovakve reprezentacije na Euru,jako mi je žao BiH,što nismo imali barem,malo više PAMETI!
Hrvatskoj je trebalo jos samo malo "srece".....2 precke (za mi je sto Srna nije ono zabio), nekoliko odlicnih sansi da bude 2-3 gola razlike a Turska reprezentacija je razocarala iigrom, osim golmana koji je puno napravio i "sacuvao" gol. a kod slobodnjaka Srne, da je uslo, nebi bio kriv, nije ni trepnuo....imao je srece :)
@tuzlak458 u vezi toga da Hrvatska nije bas uvjerljiva: Hrvatska ima odlicnu veznu liniju, a zao mi je sto ne igra Lovren (sam je kriv) . mislim da ni izbornik nije ok, ali je bio u pravu u vezi Lovrena, i to 100% sto nije Lovren u ekipi. Ipak se moraju neke stvari postovati... a mislim da ce Hrvatska repka doci do polufinala....to je samo moje misljenje jer imaju igrace za to....a mozda ce imati ipak vise srece, mislim na realizaciju ...
Luka fenomenalan kao i cijele sezone u Realu,relano on "nosi" cijeli Hrvatski tim,zajedno sa Srnom!
Bošnje aj priznajte da ste potajno navijali za Tursku
Haj priznaj da nisi danas uzimao propisanu terapiju....hehehe
Bravo susjedi, bravo Luka!