Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldo u talijanskim medijima najavio da ce zabiti tri komada...ni manje ni vise nego golmanu poput oblaka...i oba mi oka zabi ih...po mom skromnom misljenju on je br.1 u svijetskom fudbalu...ali eksperti iz uefe misle drugacije...da li je real lobirao da mu se tako osveti sto je napustio real...mnogi ce reci da je to teorija zavjere...juve zasluzeno ide prema finalu...
Najveci svih vremena!!!
Uvijek je tu kad je najteze i vazda izvuce svoju ekipu, pravi lider na terenu i niko ga ne moze zaustaviti. Covjek svaku utakmicu ostavi srce na terenu i svaka mu cast. Najbolji na svijetu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nek se sad simeone hvata za testise 😂
AKO JE I BILO NEKAKVE DILEME VISE NEMA, NAJBOLJI IGRAC DANASNJICE
I MODRIC ISPADE IGRAC GODINE, HAHAHAHAHAHA, PA RONALDU NE MOZE VODE NOSITI
NEMA DILEME. NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA, KAKAV MARADONA, MESSI, KURTZI, PALCI...
Najbolji igrac ikad
i onda glasaju za luku modrica kao najboljeg na svjetu a on ne moze prekrenuti protiv granade...
Ronalno je izvukao juve sinoc, to je sigurno, medjutim igra juventusa nije ni blizu ekipe koja osvaja ligu prvaka.
NEMA MU RAVNOG I NECE NIKAD NI BITI !!!
Veliki si Roki
Juventus rastura k'o Divovi, ali ipak bez sudija ne bi to bilo to. Ovaj penal kao da je Ahmetović padavičarski pao LOL
aj mrs nazad u skrinuu na prirodno stanje brrrr -20...Ledeno proljece..
Ronaldo je bog, glavom i bradom. Koliko god je bahat, sve s pokricem. Naklon.
Koji vas kompleksi peru za Modrica!Pomirite se vise-najbolji u svim kategorijama-treneri, novinari, navijaci...Sto ga vise spominjete, vse vas kompleksi peru!Gotovo je to!Ostaje zapisano zauvijek, dzaba vam je!
U stvari, Real Madrid je bio Ronaldo!
Konačno i Allegri zaigrao malo ofanzivnije. Pjanić briljantan, Ronaldo vanzemaljac!
Odavno nije bila zanimljivija LP. Milina za gledat, ako nista u vrijeme ove bijede i svega loseg uzivam u vremenu Ronalda i Messija, nemojte ih usporedjivat, samo uzivajte. Jos da se Milan vrati u LP, Chelsea jer ipak bolje je Milan gledat nego Romu a i Chelsea nego totenhem.
@staraskola69 Prelijepa vremena zaista. Imam osjecaj da je cr7 opet vatreno zaigrao u Juvetu kao u mladim United danima. Velikani ovog vremena stvarno i on i Messi.
Eh sad ovi što opet dižu Messija neka se naklone najboljem igraču ikada a to je CR. Čovjek je bio najbolji u Engeskoj ligi, u Španskoj ligi, ev sad u Italijanskoj, pa u Logi prvaka, pa na Evropskom prvenstvu, poosvajao sve što se može, a vi opet Messicu dižete koji nije mako s mjesta.