Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roma loša, bez smislene igre, Džeko se nije s loptom sastavio, sve u svemu...zaslužena pobjeda Lyona!
Nije Pjanic budala sto je napustio Romu. Zna da bi sa Romom osvojio titulu kad na vrbi rode sljive.
Dzeko top, Pjanic flop 😼
Kakva Roma,takav i Dzeko.Generalno Roma na aparatima.Izgubili od Lazia u kupu,Napolia u ligi,sad Lyon.Pitanje je kad ce kraj crne serije.Sto se tice rezultata i nije tako lose,nije nemoguce dobiti 2:0 ili 3:1 kuci.Moglo je biti gore.
Roma je ekipa da bog sacuva,ponekad se pitam kako EDIN uspio postici toliko golova.. Desni bek PERES on po meni ne bi ni u Vitezu igrao.. Salah sebican kao uvijek.. Nainggolan se nije mogao sastaviti sa loptom.. Dzeko jednom dobio ubacenu loptu,i to visoka previse bila pa nije mogao nista uraditi.. Sve u svemu Lyon zasluzeni pobjednik..!
Golcina Lakazetea
bez sredine terena se fudbal ne igra,naigolan je dobar igrac ali sanse ne kreira
Romin golman alison meni nebi branio ni u Olimpiku
Golman ih je spasio
Odbrana Rome kao po obicaju nesigurna...u zadnjih par utakmica lopte ne idu na Dzeku, posebno veznjaci prave potez vise u cemu prednjaci ispod-prosjecni Perez.
Sad i moja sestra žali zasto te na kafu zvala ne dolazi nama vise jer srce si moje otrovalaa
Reakcija Lacazette-a nakon gola je jedinstvena i simpaticna , al nema veze Roma ide dalje ...
Dobro, promijenuli su naslov... cudo
Dzeko NIJE odigrao cijeli mec... Papaniiii
Dzeko se sasto 4 puta tacno s'loptom, tri u prvom poluvremenu i jednom u drugom.
Lacazette ih sjekirom na kraju...