Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjaniću bježi iz Liona kako znaš i umiješ.
Uh kako ce arsen ove godine da dobije po ckapiju sa onom djecurlijom sa dok naleti iole na ozbiljniju ekipu
Dinamo Z. http://adf.ly/2NTz2
pripremite se za blamazu arsenala u italiji
Gledo sam i ja utakmicu i Miralem je bio fantastican. U jednoj situaciji je predriblo tri igraca. On je isto bio fenomenalan u Lyonovoj prosloj utakmici protiv Ajaccia u Francuskoj ligi, koja je zavrsila 1-1. Imo je odlicnu asistenciju i pogodio je stativu iz slobodnog udarca. Dobio je 8.0 ocjenu za ovu utakmicu sa Goal.com, najvecu od svih igraca. Mali je jos uvjek samo 21 godine star. On moze da bude veliki igrac.
Uniso? No comment.
Gledo sam utakmicu kad je uniso Pjanic. Odigro je fantasticno, kako mali dribla svaka cast, ja mislio Zidane igra ozbilno :-). I ja kazem, ako ima mogucnost oda ode npr. u Wolfsburg, nek ide, jeli mali bit ce za godinu ili dvije pravi Playmaker svjetske klase. Jeli ovdje kad se vrati Gourcuff, lose mu se pise, vjerovatno.
Dragi nas Miraleme, propadas k\'o zeton u tom Lyonu :S Bjezi gdje te noge nose :D
ko hoče pare da zaradi u uzvratu nek stavi na prolaz udinesea!
nece outic dok ne nadmasi juninha...haha
Pjanić standardno loš nema šta totalno je propo među najlošije ocjenjenima.
prvi