Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJSTORE! To volim da čujem, pa šta bilo, bilo! SRETNO!
Lula brate samo odigraj utakmicu kao s Francuzima, ne vidim razloga sto ne bi prosli. :)
ma treba sudiju dobro polomit pocne li \"posteno\" da sudi ... pa bi slijedeci put razmislili bi li stelili... i tako svaki put, pa makar dobijali zabrane
BOGAMI LULICU KRALJU JACI SI A I BRZI OD KRISTIANA RONALDA....IMAS RAZLOGA DA GOVORIS DA MOZEMO DA SE OSVETIMO PORTUGALU...TREBA JOS POZVATI I JAHICA....A MOZDA I SALIHAMIDZICA DA SE OPROSTI OD REPREZENTACIJE....
valjda ce jose biti spreman za baraz da im koju raketu opali
E hajde Lula, ti ga prvi ZALULAJ ... a ostali neka nastave
Portugal je jedini moguci izbor bio, tko sve prati i kakve neznalice daju za pravo da komentarisu igru i navijaju a pogledaju tri tekme godisnje...zbog takvih mi nikadanigdje otici necemo, to je nemoguce
A kad igraju Sevilla i Real? Ako je prije baraza dobro bi bilo da mu Spahic ili neko drugi nije bitnou leti hadzialagica i da ga se tako rijesimo. Mislim nije sportski ali hebajiga. NAPRIJED ZMAJEVI!!!!!!!!!
Mudro zbori Lulić... Samo ne treba zaboraviti da mi nismo osvetoljubiv narod. Poderaćemo Portugalce, a onda ćemo s njima piti Vinho do Porto, naravno ako ne budu provocirati. I naravno, čisto bosanski ćemo im oprostiti što smo ih poderali :))))))
@bolic - jest care al za sve postoji prvi put, a mislim da je sad ekipa spremnija nego ikad...ako sve bude fer i posteno itekako imamo sanse protiv Portugala! ajmo zmajeviiiiiiiii!!!
Ma namješteno 1000%! Gdje baš Irska da dobije Estoniju? To im vraća Platini za onaj forhend Henryja! Očito, da ne može očitije biti! I vazda je sve našteljeno, od lige prvaka pa nadalje!
i jesi seljober pravi,boli nas neka stvar za turke i hrvate!
od svih mi Portugal da dobijemo, e svasta, opet isto... greske odnosno jedna bolje reci nesmotrenost debelo se naplacuje ....
Eh, jedino ako Begović bude na golu umjesto Hasagića, imamo šansi i bez obzira na sudijskog šit. Treba nam samo hladna glava (inat u noge!)
Portugal će nas podcijeniti...To je šansa. Igrati pametno, borbeno i mudro kao prvo poluvrijeme protiv Francuske. I bit će nam slađi plasman kad ih dobijemo. Ova genracija igrača da to tako shvati i prihvati jer ovo je njihova šansa. Sretno uz Božiju pomoć !!!
mojne se svetit nego samo pobjedi.
lulicu najbolji si igrac u bih, po meni...