Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je ovaj lulic bas los igrac npr on bi meni igro za gradinu,kakava bolan nova era liga nam 101,dobro ovaj momak kaze zovite igrace iz PL npr cimirot bolji od pola repke pa dok se stanic nije povrijedio
Sarajevo je muslimanski grad! :) Gdje god se okrenes. Dzamija do dzamije! Ljepota :)
http://faktor.ba/hiljade-vjernika-na-centralnoj-manifestaciji-505-dani-ajvatovice-foto/
Al zato me brine ova U21 ekipa, boze dragi kako su grozno odigrali jucer!! tu se mora hitno nesto promjenit
Senad institucija nasa
Lula brate, ohani malo. Nalozit ces ove nase, pa kad odigrate nerijesno s kiprom, hebat ce vam strinu.
Good evening UEFA Bilino Polje calling Izrael 0 point Bosnia_and_Herzegovina 3 point
@lik5555 ako ikog treba pobjedit, to je Izrael, ono nako znas , iz cista mira oderat....
Mi smo inace ekonomski i vojno mocna evropska i svjetska sila,i treba da stvaramo silom sto veci broj neprijatelja u svijetu,a posebno nam je u interesu da ne budemo u dobrim odnosima sa Izraelom,koji kreira politicka desavanja na citavoj planeti.Ovo sto su se posebno nalozili protiv Izraela(ko da je Izrael Njemacka,Sapanija,Engleska) pojma nemaju ni sto to rade,pa se valjda na taj nacin solidarisu sa "bracom" u PAlestini,ne kontajuci da su nebitna marginalizirana stoka,i saka jada,koja na taj nacin moze sebe da gune samo na jos vece dno,nego sto se trenutno nalaze.ALi kad vidim ko nam vlada 25 godina,nista me ne cudi.
Slazem se sa Lulom😀
Nismo drva da se slažemo :P Hvala svima na podršci, naš novi selektor govori da u Belgiji moramo uzeti tri boda, nismo navikli na to da i u gostima idemo po bodove. Idemo na Eurooo.
Sta ima veze sta smo. Bitno je da se slazemo.😊
BH nogomet nova era ? AHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHHAH HOCEMO INFRASTRUKTURU I SPOSOBAN SPORTSKI KADAR ! Nije bh nogomet repka sašivena od dijasporaca, sta onda kad ne bude djece koje je zlo protjeralo vani?
biće njihova djeca.... može nas biti 100 miliona po svijetu i biće nas sve dok postoji SVETINJA
Pričam o bh nogometu a ne o BH repki, razdvoji pojam, naravno da nas bit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)