Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećeš Pjanke s onom igrom nigdje, i onakim živcima. Budi sretan ako ne dobiješ crveni. Ti treba da nosiš igru, gradiš igru. Svaka čast Medunjaninu i Bešiću standardno svaka čast, čak je i Džeko malo potrčao vidio sam.
jedaan je miske :) uvijek opusten kao leksaurin i samo salje lopte napadacima, umjetnik :)
Pjanic je defanzivni vezni, a ne ofanzivni poludesno koji mora cekati da mu se doda lopta. Njegova je pozicija ispred nasih stopera a svaka oduzeta lopta treba da ide na Pjanica. Pa ces vidjeti kako Pjanke igra.
sto smo dobijali, dobijali smo- to samo na kaseta ima
Nisu mogli pobijediti one koje smo ubrajali u autsajdere. Sad optimistički udaraju na favorita grupe. Svašta.
To sto pricate je isto da ja sad uzmem pracku i krenem rusiti tenk.Bolje vam je idite u dzamiju pomolite se bogu dragom da ciro pozivi jos koju godinu i preuzme vas opet jer dok je pape tu pucat ce te ko prackice male!!!
Kuci igramo pred domacom publikom... u utakmicu se ulazi ozbilno a ne kao protiv Kipra... ako nasi igraci dodaju jos 5-10% borbenosti i zalaganja u poredzenju sa Velsom, pobjeda je tu...
A sta bi drugo trebali, mozda ganjati da ne izgubite?? Daj Boze da bude ista od toga......
Ove kvalifikacije,prve utakmice "favoriti" ne pamte po dobrom, BIH-CYP 1-2, POR-ALB 0-1, SLO-SUI 1-0,SVK-ESP 2-1,POL-GER 2-0, ISL-TUR 3-0,CZE-NED 2-1...treba reci da je Belgija "favorit" i ako Bog da i oni ce okusiti gorcinu poraza sad u ponedjeljak. Volim te BIH, hrabro Zmajevi, sretno Dzeko,upravo si protiv Belgije dobio nadimak Dijamant,ovjeri ga sa dva gola u mrezi Belgijanaca !
Zmajevi zadnje dvije godine NON STOP pobjedjuju. Blago se njima
Nikako mi ne ide u glavu onako nervozna igracina kao sto je Pjanic. Odakle mu ona negativna energija ? Pjanicu, jarane, nisi ti gradjen za " fajta ". Doduse, nisi ti gradjen ni za lik fudbalera, jer sa svojom gradjom mozes samo na kuglanje. Dzeko e brani, bez veze zakuhavas. Ti si ipak fudbaler i nosioc igre. Nisi u ringu. Ne privlaci paznju sudije jer bi mi igraci mogli pomisliti da zelis da dobijes crveni kako bi ispao i cuvao se za Romu, jer mozda gubis volju za reprezentaciju. Izvini ali ovako ja ipak kontam.
osjeti se da u timu nešto ne štima. igrači su očekivali smjenu trenera, pozitivan šok ali od toga nije bilo ništa. zenica nije hram kakvim ga pojedini smatraju. tamo smo gubili utakmica isto kao i na koševu, ali koševo ne ispunjava uslove pa se mora igrati u zenici. sumnjam da ćemo pobijediti.
Izgledamo totalno neuigrano,ali protiv Belgije uzimamo 3 boda,najjaci kad je najteze !
Igra nasih nije bila toliko ni losa. Problem je sto je pobjeda bila imperativ. Treba popraviti kiks protiv kipra. Svaka cast kao prvo Besicu pa onda onoj odbrani koja je igrala iznad svojih mogucnosti jer realno se nisam necemu od njih nadao. Zatim i Medunjaninu pa i Pjanicu. Mana nam je sto vezni red i napad nisu povezani. Moze da ih veze jedna cista desetka kao sto je bio Misimovic. Druga solucija je da se svi ukljucuju u napad i odbranu, kao sto je danas uobicajno u modernom fudbalu. Nazalost kod nas to ne funkcionise. Misimovic fali pogotovu protiv ovih slabijih. Ali nije rijesenje u tome da se vrati jer kondicije nema a za godinu i onako se opasta.
Naravno da fali Misimovic, ali ne ovaj danas nego onaj od prije 5-6 godina. To vrijeme je proslo i tu cinjenicu treba uvaziti. Sad imamo kvalitetne igrace samo ih treba znati koristiti na pravi nacin i ustimati da igraju kao ekipa. A tu pocinju problemi.
Reko sam da nije rijesenje da se vrati. Htjeo sam reci da mi ne mozemo nastaviti istu igru samo bez njega. Treba promjenuti citavu taktiku.
Belgija jedva ceka da nam dadne 3 poena.
pjanic je poslije besica bio nas najbolji igrac juce...i dzeko je zaista iznio veliki teret na svojim ledjima...konstant su ga dvojica pokrivala..rezultat nije bajan ali su zaista svi na terenu dali sve od sebe..
selektor nam je kriza, dobar je čovjek ali pokušava da od vog bratića napravi igrača preko leđa reprezentacije..a Safetov brat je šurovao čak i sa Arkanaom koji mu je bio i kum prije rata jer su se upoznali na "poslovima" po Evropi,zna se kojim poslovima
SANJAJTEE
Igramo bolje protiv najboljih