Zaprijetili mu zatvorom
8

Luka Jović je naučio lekciju: Javio se iz karantina i otkrio kako provodi vrijeme u kući

K. H.
Foto: Luka Jović/Instagram
Foto: Luka Jović/Instagram
Srbijanski napadač Luka Jović vrijeme u kućnoj izolaciji provodi igrajući FIFA-u, a ovaj nogometaš Real Madrida očigledno je naučio lekciju nakon što mu je tamošnja vlast zaprijetila zatvorskom kaznom zbog izlaska iz kuće.

Jović je, podsjećamo, nakon povratka iz Madrida u Beograd izlazio iz kuće, iako je imao stoge naredbe da boravi u samoizolaciji, zbog čega je izazvao gnjev javnosti i čak je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će ga žestoko kazniti.

Ipak, napadač Real Madrida brzo se oglasio i izvinio za svoje postupke, a također je rekao da nije dobio jasne upute kako se mora ponašati u samoizolaciji te je obećao da više neće kršiti uputstva koja je dobio. S tim u vezi, Jović je na Instagramu objavio videoklip kako u kućnoj atmosferi igra FIFA-u, a poručio je svim svojim pratiocima da ostanu u svojim kućama.

"Šta vi radite u karantinu?", pitao je Jović svoje pratioce te im je poručio da ostanu u kući.

Zanimljivo, Jović je na FIFA-i igrao s Real Madridom, dok je njegov protivnik birao prvu postavu, napadač Kraljevskog kluba nije dozvolio da se vidi koje je igrače odabrao.