Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalic ga je takticki razvalio.Pustio je kombinatoriku na sredini i posjed lopte njima, hrv kad se brani samo je Rebic van 16!Isforsirali su se u beskrajnim dodavanjima a Bousquets pokriven!Drugi gol ,poslije kornera ,je dugo uvjezbavana fora hrv-korner Luka-igrac-luka, oni su se nagonski pomaknuli ka lopti tj Luki koji, jos jednom mjesa sve i centarsut ali-na zadnju stativu gdje se prisunjao bek Jedvaj, zaboravljen jer je obrana popusila foru i posla prema lopti!Onda izmjene, mladi lavovi
Vlasic (CSKA 20 god) i Brekalo (Hoffenheim 21 god) ulaze u zadnjih 20 min, donose svjezinu i agresiju, bez respekta (Brekalova finta i udarac koji De Geea mora odbiti na Jedvajevu nogu)!Uz stativu Perisica, 100% sanse Rebica, Rakitica i Kramarica ,zasluzena pobjeda!Smijesni Enrike izjavi da su trebali oni dobiti jer su golove primili poslije greske, prekida i u 93 u min!Stvarno bezobrazno priznat golove nakon tih situacija, ha, ha!
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Arlitta.ml
iako sam bosanac, volio bih da nas spanija nakanta 5:0 samo zato sto smo se digli nakon malih sitnih nekvalitetnih repki. Ne volim kada se ljudi dizu i furaju,treba biti realan
niko se ne dize, dobar je to rezultat s obzirom da smo u procesu smjene generacija
Inace srdačan covjek....
Nametnuti svoj ritam od starta jer ako se Spanjolcima dozvoli da uz tradicionalno visok postotak posjeda lopte imaju i razvijenu kombinatoriku, lose se pise. No, ako se susret otvori pametno i oprezno, uz angazirane igrace svuda po terenu, uspjeh nece izostati jer BiH nije macji kasalj i s punim pravom spada u gornji dom europskog nogometa. Sretno i Zmajevima u prijateljskoj, ali i Vatrenima u natjecateljskoj utakmici, te aBd prolaz u 1/2 finale Lige nacija. Dogodine aBd BiH i HR u finalu!
@konstruktivnoST Ma tesko cemo mi nametnut njima ista
@nicaze01 Mislis?! Vidjet ces. Spanjolci su pobjedivi i samo ne dopustiti da razmasu krila! Prosinecki dobro poznaje spanolski stil igre i znat ce postaviti momcad. Sretno nasima!