Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasto meni ovaj obn ide na zivce, samo forsiraju spance, kakva utkamica u minhenu oni prenose real i napoli, ovo nije slucajnost, prosle godine bajern i juventus frcaju golovi, strasna utakmica a oni prenose krepalu barselonu koja je vec rijesila sve.
Sva sreca pa imamo arene, vjeruj mi ovi kad prenose i najbolju utakmicu ja cu prije nesto drugo gledati nego da slusam onog vugdalica. Ono je katastrofa nad katastrofama i bolje sto ne prenose...
Pa gledaj na areni šta hoš, uostalom i HRT prenosi Real Madrid-Napoli jer će to biti bolja tekma
Pojma ti nemaš od fudbala, Saša Vugdalić bi bolje sinoć prošo
Jedino u Bosni nakon debakla i neuspjeha , treneru ne pada napamet da preuzme odgovornost nit pomišlja o ostavci .
jok eto ja sam....
Ik igrao 4-2-3-1 il 4-3-2-1 koga to interesuje kad 4:0 izgubiš
Ma nisi ti kriv, golman je kriv sto je primio 4 gola...
parizani putuju svom se dostu radujuuuu.....
PA AKO JE ODGOVRAN, STO NE IDE VISE, UKOPA IH
lik te takticki unistio,slicno kao i bayern prije 5-6 god, bilo je uzivancija gledati veliku Barcu na koljenima :)
Prvo pare Mesaji, pa ce Mesaja da igra...
-- Promjenili formaciju na MEsija da bi imao više lopti ! Al ne pomaže. Kako će ba pomoć kad MEsi u stavri neće da igra DOK NE DOBIJE OBEĆANE MILIONE ? VAljda ti je to kao treneru palo na pamet, nemoj se praviti NEOBAVJŠTENIM, kad mi znamo čak sve šta se dešava u mafijaškom Sarajevu a ne da ne znamo šta u tamo nekim španskim selima !! :))
Pustite Enrikea, šta je sa Bakirom i Dodikom danas? Da im se nije šta desilo pa ih nema u vijestima? Dajte bar Čovića i Ivanića!
Haajmo bit pozitivni!
@drinajedinaa kakvih bodova bio nejadan, a hajde ziv bio mani se fudbala i prati zvezde granda to je tvoj sport.