Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno fudbal koji se igrao u vrijeme Pelea i Maradone nije ni blizu ovom današnjem. Kao što je jednom Drago Ćosić rekao " Da Pelea i Maradonu, kada su bili u najboljim godinama stavimo na teren u usporedi sa ovim igračima , bili bi prosječni zato jer se danas igra mnogo brži, atraktivniji i agresivniji fudbal". Vječna dilema će biti Pele ili Maradona, svaka era je imala nekog igrača koji je odskako od ostalih, između ostalog, Crojf, Van Basten, Figo, Ronaldo, Ronaldinjo, svi su oni bili majstori u svoje vrijeme. Mi samo imamo čast da gledamo ovu dvojicu velemajstora koji su daleko ispred ostalih igrača ovog vremena. Iako i sada ima strašnih fudbalera, ovi su ipak daleko ispred njih. I drago mi je što imamo mogućnost pratiti ih. A ova Enriqeova izjava je smiješna zaista. P.S. Očekujem stručnu statistiku od gospodina Amira Halilovića, jer je to najveći hejter na cijelom klixu. Hvala
Ti si smiješan dječačić
Zmijuga Lakapo, sagni mi se debilčićuu
Svako svog konja hvali :D
Ne samo najbolji nego daleko, daleko najbolji.
Neće mi biti nikad jasno, kako mogu porediti dva različita tipa igrača. Dvije različite pozicije, i dva različita karaktera igrača. Što nisu nikad poredili starog Ronalda i Ronaldinja jbt. C. Ronaldo je najkompletniji igrač nogometa uopšte. Ima svaku nogometnu karakteristiku, brzina, snaga i izdrzljivost. Pored toga i skok, i šut sa obje noge. Messi opet ima stvari koje ga ne mogu učiniti najboljim na svijetu. Ima znanje, ali ne unapređuje ga fizičkim radom na terenu.
Hajd sviju ti suti.
imas neki problem???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Enrique je rekao istinu.
Budala je Enrique
Kaze bas ancelotti da je i ronaldo najbolji svih vremena
Jedan mora slagat hmmm
Ovaj Enriqe ipak nema iskustva kao Ancelotti, a Ancelotti je trenirao ponajbolje klubove Europe, tako da sam siguran da on ipak bolje zna da "procjeni" igrača i njegove kvalitete :)
Messi je igrač koji se samo jednom rodio, zahvaljujem Bogu pa sam rođen u vrijeme kad on igra !
Najezim se od ovakvih i slicnih izljeva ljubavi :D.
I ja sam se samo jednom rodio, jesam bogami
PRIKAŽI ODGOVORE (1)