Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih se kladio na Barcu..imaju novog trenera, i trebali bi da su gladni trofeja. Smatram da je ovaj trener sposoban da izvuce ono najbolje iz igraca, bez obzira koja se taktika igra, i ko igra....
Logika mu nije jača strana. Što ima veze što su bili prošle sezone prvaci. Bilo je primjera u nekim ligama gdje su neki klubovi osvojili prvenstvo, a odmah iduće sezone ispali u drugu ligu.
Atletico Madrid zakon !
Niti jedna vijest o sinocnjem superkupu Bravo klix!!
Zato će sutra biti vijest sa treninga Reala kako su Ronaldo i Marcelo napravili neku šalu..
Rubrika sport je stvarno najgore održavana rubrika na ovom portalu. Masa bitnih vijesti se ne objavi, dok su neke trivijalne gluposti svakodnevne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
S Mandžom na čelu sve je moguće :)
Pape-Da je onaj Zukanovic standardan u hAtletiku,garant bi ga zvao!
Shemsa a mamurna-Dobra vijest za me,Mesi je vrlo uzbudjen!
Eh odavno nisam cuo vecu laz, ali eto covjek hoce malo da skine pritisak sa Sebe i prebaci na Atletico