Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maroko meni nije nikakvo iznenađenje. Imaju izvršne igrače, jedino pitanje je bilo hoće li očuvati disciplinu.
Ne razumijem kako mu je prognoza u igri ako je jedan od njegovih prognoziranih finalista ispao iz turnira ??
DA IM NIJE BILO VAHIDA, DOSLI BI KURKO DOVDE. NE SHVATAM KAKO LJUDI NAVIJAJU ZA MAROKO NAKON STO SU ONAKO GADNO TRETIRALI NASEG ZEMLJAKA?
Vahid im otjerao glavne igrace
Sta bi ispali, za 3 godine napravio pravu ekipu, cilj koji su mu postavili plasman na svjetsko ispunio. Dokle bi sa tada puno slabijm Alzirom dogurao da nije u produzecima ispao od Njemacke koja je samljela Brazil i Argentinu i uzela titulu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imat će ogromnu podršku,ako pobijede Francusku,onda to više neće biti čudo.
Argentina World Champion '22 (moja prognoza, s kojom vas sve smaram ovdje u portalu, vec mnogo mnogo dana :) )
U slucaju da uzme Argentina prihvatamo da si pogodio samo ako si dao prognozu prije pocetka SP, a ovo poslije, pogotovo nakon grupne faze, nista ne vrijedi.