Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo. Baš, baš zanimljivo.
E stvarno,baš je zanimljiva vijest...čisto žutilo !
Lovren i Salah su nabolji prijatelji i često se međusobno šale. Al ovdje uvijek ima bolesnika da ukažu da je netko musliman, a netko "UZP-ovac".
Dobar ko razumije i razumiće šališ se samo sa onim skim si dobar ako i ne najbolji jaran . Bog je dao pravo da Svaki insan ima pravo da odlučuje gdje će i skim će i na koju će stranu . I samo jedan zna gdje ćemo i kad ćemo svi završiti svoj dunjalučki zivot.
Meni je vazda cudno sto se pljuje Lovren koji je aktuelni evropski i svjetski prvak u klupskom fudbalu, viceprvak svijeta u reprezentativnom (da ne govorimo da je briljirao na prvenstvu)... pa da ne valja ne bi bio sve to!
Hrvati i humor.
Salah bratina
Grohotom se smijem, a moli Boga na treningu da ne igra protiv Salaha ...
Vrlo duhovito ruganje napukloj šajbi. Šega prava.
Auto sa razbijenom šajbom je nelegalno na drumu.
Pa nije napacen lik kao vecina fudbalera...
Pa nije, ba, došao SA automobilom, nego automobilom.
Treba im dati rudarske plate, pa neka igraju
e jest ga prankovo
'ta će Lovren, Salah je snaga Ummeta Muhammedovog a.s.