Vratili se treningu
27

Lovren provocirao Salaha zbog automobila s kojim je došao na Liverpoolov trening

K. H.
Dejan Lovren i Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Dejan Lovren i Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Nogometaši Liverpoola Dejan Lovren i Mohamed Salah često se šale putem društvenih mreža, a tako je bilo i poslije prvog treninga Redsa nakon pandemije koronavirusa jer je hrvatski igrač primjetio zanimljiv detalj prilikom dolaska Egipćanina u trening centar ovog kluba.

Naime, Salah je na društvenim mrežama objavio dvije fotografije s prvog treninga Liverpoola nakon pandemije koronavirusa, a Lovren je na te fotografije imao spreman odgovor i za manje od 24 sata skupio je gotovo 20.000 lajkova na Twitteru.

Na Salahove fotografije da se vratio treninzima Lovren je okačio fotografiju kada je Egipćanin dolazio u trening centar Redsa, a na pomenutoj fotografiji vidi se napukla šoferšajba na automobilu zvijezde Liverpoola, što je detalj koji nije promakao hrvatskom igraču.

Lovren i Salah se često šale na društvenim mrežama i "prozivaju" jedan drugog, a posebno se to odnosi na Lovrena koji gotovo uvijek čeka priliku da se šali na račun svog saigrača.

Podsjećamo, igrači Liverpoola kao i ostalih klubova u Premiershipu počeli su ove sedmice s treninzima, a očekuje se da će se prvenstvno u Engleskoj nastaviti sredinom juna.