Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srecom je odbio nasu repku
haha ma sta ce biti vrhunski? propalica obicna, neki dan molio klubove iz bundeslige da ga zaposle. gdje god da je trener bio dobio je odkaz. looser jedan koji je nasu repku odbio da bi je Ciro preuzeo. toliki je majstor da nije vidjeo potencijal nasih zmajeva. bravo i hvala ti majstore =)
ovo je moj fudbalski idol. imam njegov originalni dres Bayern-a. a on treba da bude primjer Klinsmannu, ovako se postaje trener,prvo se vode slabi klubovi, normalno je da ima i padova puno,ali tako se stice iskustvo,i Matthaus ce zasigurno za par godina biti sila od trenera