Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlatko Glavaš je osvojio najviše bodova na konkursu BHT - a za stručnog sportskog saradnika - gosta u studiju, tik ispred Konjića. Uvjeti: - Skroman vokabular - Bjesomučno ponavljanje izlizanih fraza - Zaštita selektora - Nespremnost na nazivanje stvari pravih imenom
dobar :D
Poruka krajisnicima da se drze svoje selendre i da njihove zelje nisu nikom hitnr
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi Ljuti Krajisnici su dokaz kako mozes do neba volit svoju zemlju i u isto vrijeme cinit joj ogromnu stetu. Vlatko Glavas ne moze vodit ekipu gimnazije na kantonalnom takmicenju srednjih skola. Jos je samo on osto u cijeloj BiH da je gori od Papeta i Meše i sad daj i njega da i on **ebe jedan ciklus jer voli BiH.
Ovaj je gori cak i od Amara Osima.
Seljačina sjedi u Bugojnu klimaj sto ti Ajkunić naredi i nijedne. Ko kod dode od naših nazovi trenera biće to i više nego skromno...savez nema love za stranog trenera i sve jasno bićemo i narednih godina prosjeka a Vlatka ako izaberu biće do dno dna!!!!
Nevalja" mu ime!
Ne treba nam neko ko voli BiH, nego neko ko je dobar trener. I ja volim BiH vise od ikog pa sta mi to vrijedi
Niko nas sa klix-a ne pita koji je naš prijedlog. :( Koji smo cirkus pa to je za priče!
I ja sam krajišnik,...ali smatram da biti patriota nije ni 10. stavka uslova za selektora,,, selektor Švicarske nije ,selektor Japana, daj da ne nabrajam,,,bzv ,...samo stručnjak
Samo tri selektora iz reda sva tri konstitutivna naroda dolazi u obzir inace blokada radi vitalnog nacionalnog intetesa.
bio sam jedan od prvih koji je predložio Vlatka Glavaša
Sad ce jos i navijacke skupine birati selektora. Ocekujemo kandidate i BHFanaticosa.
Trebao bi dobiti sansu. Covjek ima dovoljno iskustva i voli ovu Zemlju. Dobar izbor !
Nama treba neko ko je profesionalac i ko ce da nas odvede na evropslo prvenstvo. A to jel Madjar, Srbin, Hrvat, crnac ili Bosanac koji voli svoju domovinu je potpuno nebitna stvar.
Ako neko ima popis kriterija po kojima se odreduje ko je istinski bosanac i hercegovac molim da je objavi da vidim mogu li se kandidirat za selektora. Za razliku od Vlatka nisam potkupljiv jer on neradi nista bez bez love pa tako i u opcinskom vijecu Bugojno gdje za bosnjake dize ruku a na stetu hrvata. Ako je to ljubav onda uzivajte sa Vlatkom i sretno. Njega za selektora a Amara za pomocnika, zajedno mogu sastavit recenicu.
Samo treba da uvedu tročlanog selektora.. Kodro Marinović Glavaš
tuke glupe krajiske
kada je bio pomocni trener kod sliskovica bio sam sa njim u luxemburgu nakon sto smo pobjedili a danska igrala nerjeseno i pobjeda nas vodila protiv danske direktno,a on uopste nije znao stanje na tabeli,toliko o tome koliko njega interesuje reprezentacija